AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

POR Vest 2021-2027 în consultare publică

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), în calitate de Autoritate de Management pentru […]

Mai mult
Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene: „Susțin complet procesul de regionalizare a fondurilor europene”

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a făcut o […]

Mai mult
Legea pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 122/2020, trimisă spre reexaminare

Președintele României, Klaus Iohannis, a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea […]

Mai mult
Programul Operațional Regional (POR) Vest 2021-2027, apreciat de Comisia Europeană

Aprecierile pozitive din partea reprezentanților Comisiei Europene pentru gradul de maturitate al POR […]

Mai mult
Arhiva

Un nou termen pentru depunerea scrisorilor de intentie necesare in vederea accesarii finantarii in cadrul Axei prioritare 1 POR – Promovarea transferului tehnologic

13/06/2017

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest va informeaza ca din data de 14 iunie pana in 30 iunie 2017, ora 15:00, se pot depune scrisorile de intentie pentru beneficiarii axei prioritare 1 POR – Promovarea transferului tehnologic. Scrisoarea se poate depune in format fizic, la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest din Timisoara (strada Proclamatia de la Timisoara, nr. 5), si/sau poate fi trimisa la adresa de e-mail office@adrvest.ro

Metodologia scrisorii de intentie este disponibila in continuare prin accesarea urmatorului link: https://adrvest.ro/wp-content/uploads/2015/10/metodologie-SI.pdf

Prezenta sesiune va completa primele trei apeluri, in urma careia la nivelul Regiunii Vest au fost depuse 11 scrisori de intentie.

Prin intermediul scrisorilor de intentie, beneficiarii (entitati de inovare si transfer tehnologic existente sau potentiale) isi prezinta experienta in domeniul activitatii de cercetare-inovare, precum si serviciile pe care intentioneaza sa le dezvolte pentru mediul de afaceri. De asemenea, aceastea reprezinta o pre-conditie in vederea aplicarii pentru finantare in cadrul Axei prioritare 1 din cadrul Programului Operational Regional 2014 - 2020.

***

Acest demers este rezultatul lansarii în consultare publica si a ghidului aferent operatiunii B – Sprijinirea parcurilor stiintifice si tehnologice, document care vine sa completeze ghidurile deja lansate in consultare publica in luna mai (operatiunea A – Sprijinirea entitatilor de inovare si transfer tehnologic respectiv operatiunea C – IMM in parteneriat cu entitatile de inovare si transfer tehnologic (ITT).

Observatii asupra ghidului aferent operatiunii B – Sprijinirea parcurilor stiintifice si tehnologice pot fi facute pana in data de 27 iunie 2017, fie pe adresa regio@mdrap.ro, fie pe adresa de e-mail a ADR VEST, office@adrvest.ro.

Toate aceste ghiduri sunt disponibile in continuare pentru consultare publica la https://adrvest.ro/apeluri-in-consultare-publica/ și pe http://www.inforegio.ro/ro/por-2014-2020/ghiduri-specifice-2014-2020.html

***

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este d-nul Adrian Mariciuc, sef Departament Planificare Regionala si Dezvoltare Urbana, email office@adrvest.ro.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia