AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

  1. Home
  2. /
  3. Sevicii pentru IMM-uri

Enterprise Europe Network (EEN) este cea mai mare rețea de sprijin din lume pentru întreprinderile mici și mijlocii pe care le ajută să inoveze și să se dezvolte la nivel internațional.

Cu o prezență globală, rețeaua adună specialiști din diverse organizații partenere. Echipele de experți din fiecare organizație parteneră în cadrul rețelei furnizează servicii personalizate pentru întreprinderi.

Enterprise Europe Network poate furniza o abordare personalizată, concentrată pe sectorul specific al activității dumneavoastră. Grupurile de experți din cadrul rețelei acoperă o gamă extinsă de sectoare economice cheie, de la sănătate, agro-alimentar, energie inteligentă, la modă și textile. În plus, rețeaua oferă asistență pentru consolidarea rezilienței întreprinderilor și sprijină IMM-urile în tranziția lor către modele de afaceri mai durabile și digitale.

RO-Boost SMEs este un consorțiu format din patru organizații partenere din Regiunile Vest și Sud-Vest din România (Macroregiunea IV), activ în Enterprise Europe Network din anul 2015.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest este parteneră în consorțiul Ro-Boost SMEs. Cu o echipă multidisciplinară de consilieri și experți, susținem firmele, prin servicii dedicate, să își îmbunătățească performanțele, să valorifice noi oportunități, să evalueze și să gestioneze riscurile în vederea unei dezvoltări sustenabile.

Servicii & Suport

INTERNAȚIONALIZARE
Extinderea pe noi piețe permite IMM-urilor să își sporească nivelul de competitivitate și durabilitatea afacerii, să reziste la concurență și să se conecteze la oportunitățile de piață pe care le oferă alte țări.

Mai multe detalii...

 

INOVARE
Serviciile de suport pentru inovare sunt destinate IMM-urilor care dezvoltă noi produse și servicii sau implementează noi procese pentru creșterea competitivității în piață. Venim în sprijinul acestora încă din etapa de planificare și transpunere a viziunii firmei în strategii de inovare și până la comercializarea rezultatelor proiectelor de inovare.

Mai multe detalii...

 

DIGITALIZARE
Când vine vorba de eficiență, simplificare, automatizare, răspunsul constă în digitalizare. Utilizarea tehnologiilor digitale pentru transformarea interacțiunilor, comunicațiilor, relațiilor și a altor procese din firmă este importantă pentru creșterea competitivității și îmbunătățirea modelelor de afaceri. Ne propunem să sprijinim adoptarea tehnologiilor digitale la scară largă, de la soluții pentru microîntreprinderi, până la proiecte ambițioase de transformare digitală, specifice Industriei 4.0.

Mai multe detalii...

 

SUSTENABILITATE
Când firmele se dezvoltă și funcționează sustenabil, totul funcționează mai bine – pentru afaceri, oameni și planetă. În mod colectiv, putem crea valoare financiară, de consum, umană și societală pe termen lung, pentru toate părțile interesate.

Mai multe detalii...

 

REZILIENȚĂ
Capacitatea de a face față unui eveniment de forță majoră, precum o criză economică, o criză financiară sau o pandemie, reprezintă un element obligatoriu pentru stabilitatea unei companii. Sprijinim IMM-urile să reziste amenințărilor sau schimbărilor imprevizibile, dar și să iasă mai puternice din aceste perioade dificile, pline de incertitudine.

Mai multe detalii... 

 

SUPORT ÎN CADRUL PIEȚEI UNICE
Activitatea internațională poate fi o adevărată provocare pentru o companie, îndeosebi dacă nu se cunoaște legislația specifică și toate normele impuse de Uniunea Europeană.

Mai multe detalii...

 

PARTENERIATE DE AFACERI, TRANSFER TEHNOLOGIC ȘI CERCETARE-DEZVOLTARE
Avem expertiza necesară pentru a promova interesele dumneavoastră de colaborare și de a vă îndruma în stabilirea celor mai avantajoase parteneriate de afaceri.

Mai multe detalii...

 

ACCES LA FINANȚARE
Facilităm accesul la finanțarea UE și la instrumente financiare, oferind servicii de informare privind sursele de finanțare disponibile la nivel regional, național sau european, dar și alte surse de finanțare care ar putea fi relevante pentru nevoile de dezvoltare specifice unei afaceri, precum și sprijin pentru conectarea cu actori-cheie externi relevanți.

Mai multe detalii...

 

ACCES LA PROGRAMELE DE FINANȚARE UE
Cercetarea și inovarea sunt esențiale pentru a atinge obiectivele strategice de autonomie ale Uniunii Europene și factorii-cheie pentru ca IMM-urile europene să deblocheze procesul de tranziție către modele de afaceri mai durabile, mai rezistente și mai digitale.

Mai multe detalii... 

 

Contact
Echipa EEN - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest
Tel: 0256 491 981
Fax: 0256 491 923
Web: www.eenroboost.ro
www.een.ec.europa.eu
Email: office-een@adrvest.ro

 

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia