AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PTJ: Apel pentru idei de proiecte: Tehnologii strategice pentru Europa

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Apel pentru idei de proiecte în domeniul sănătății

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Sesiune de informare privind Programul Sănătate – finanțările pentru oncologie și microbiologie

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Proiecte în valoare totală de aproape 2,2 miliarde de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara, prin Programul Tranziție Justă

Interes crescut pentru primul apel dedicat IMM-urilor din județul Hunedoara, […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. PTJ: A început procesul...

PTJ: A început procesul de evaluare a proiectelor depuse în cadrul apelului dedicat IMM-urilor

03/01/2024

ADR Vest în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Tranziție Justă în județul Hunedoara anunță începerea procesului de evaluare tehnică și financiară a proiectelor depuse pentru apelul „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – componenta „Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă”.

Apelul a fost deschis în 20 decembrie 2023, iar alocarea totală este de 181 de milioane de euro, dintre care 49 de milioane de euro pentru investițiile productive în Valea Jiului.

Ne propunem să selectăm proiectele care contribuie cel mai bine la obiectivele pe care Programul de Tranziție Justă 2021-2027 le are - și anume crearea de locuri de muncă și tranziția către o economie neutră din punct de vedere climatic”, declară Adrian Mariciuc, director general-adjunct al ADR Vest.

 Cererile de finanțare vor putea fi depuse în sistemul electronic MySMIS 2021/SMIS2021+ până în 20 martie 2024, ora 23:59. Ghidul solicitantului poate fi consultat aici.

Investițiile eligibile vor viza crearea unei noi unități, extinderea uneia existente, sau diversificarea producției unei unități prin realizarea unor produse noi sau o schimbare fundamentală a procesului general de producție a produsului/produselor sau a prestării generale a serviciului/serviciilor, cu scopul reconversiei către o economie verde.

Informațiile referitoare la Programul Tranziție Justă 2021-2027 sunt disponibile pe site-ul ADR Vest, aici sau la adresa de mail ptj@adrvest.ro.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia