AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Fonduri europene pentru piste de biciclete, trotuare noi și vehicule electrice, prin Programul Regional Vest, în municipiul Caransebeș

Un nou proiect contractat în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027: […]

Mai mult
PS: Finanțări active pentru investiții în laboratoarele de microbiologie ale unităților sanitare publice

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Un nou apel de proiecte lansat în cadrul Programului Sănătate, pentru investiții în oncologie

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
PTJ: Proiecte în valoare de aproape 700 de milioane de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara!

Nu mai puțin de 58 de proiecte au fost depuse […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Ghid în consultare publică:...

Ghid în consultare publică: Apel de selecție a beneficiarilor de servicii suport pentru digitalizare, destinat IMM-urilor prin intermediul EDIH DIGIVEST

11/04/2024

Consorțiul DIGIVEST, format din ADR Vest (lider de proiect), Clusterul Regional Tehnologia Informațiilor și a Comunicațiilor și Asociația Tehimpuls,  lansează astăzi, 11 aprilie 2024, în consultare publică, Ghidul pentru apelul de selecție a beneficiarilor de servicii suport pentru digitalizare​, destinat IMM-urilor.

 Apelul prezent este dedicat exclusiv IMM-urilor din sectoarele de specializare inteligentă, conform ghidului. Serviciile oferite în cadrul acestui apel nu implică costuri din partea IMM-urilor selectate, fiind finanțate 100% prin acest apel. Aceste servicii au ca scop pregătirea IMM-urilor pentru adoptarea tehnologiilor digitale, evaluarea situației actuale privind digitalizarea precum și sprijinul pentru accesarea finanțărilor dedicate.

Serviciile care nu implică costuri din partea IMM-urilor sunt oferite unui număr limitat de companii în cadrul acestui apel competitiv.

 Obiectivul DIGIVEST este de a facilita dezvoltarea ecosistemului de inovare al Regiunii Vest prin accelerarea transformării digitale a IMM-urilor.

În acest scop, DIGIVEST, va furniza un mix de servicii de suport pentru inovare:

  • acces la ecosistemul regional, național sau european de inovare digitală;
  • servicii de dezvoltare a abilităților digitale;
  • posibilitatea de testare a noilor tehnologii și soluții digitale;
  • acces la finanțare pentru transformarea digitală;

Prin intermediul acestui mix de servicii ne propunem să pregătim beneficiarii pentru faza finală de accesare a finanțării, în vederea consolidării maturității și intensității digitale. DIGIVEST își propune să faciliteze creșterea maturității digitale a IMM-urilor.

Documentul supus consultării publice conține informații importante referitoare la eligibilitate, criterii de selecție și procesul de livrare al serviciilor.

Perioada de consultarepublică este de 10 zile calendaristice de la data publicării pe site-ul ADR Vest, până în data de 21.04.2024, ora 12:00. 

Accesează ghidul aici​.

Observațiile și propunerile pe marginea ghidului pot fi transmise prin e-mail pe adresa office@digivest.ro.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia