AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Arhiva
 1. Home
 2. /
 3. Comunicare
 4. /
 5. Evenimente
 6. /
 7. Webinar consultare publică -...

Webinar consultare publică - Sprijin pentru microîntreprinderi, apelul 1

16/02/2023

La finalul anului trecut, ADR Vest, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Vest 2021-2027, a lansat în consultare publică varianta draft a Ghidului de finanțare pentru primul apel de proiecte destinat microîntreprinderilor din zona de producție.

În data de 26.01.2023 a fost organizat un webinar pe tema acestui apel de proiecte și au fost prezentate următoarele:

 • Criteriile de evaluare și selecție ale proiectului;
 • Procesul de evaluare, selecție și contractare;
 • Informații referitoare la depunerea proiectelor, respectarea condițiilor de finanțare, atât pe parcursul procesului de evaluare, selecție și contractare, cât și în perioada de implementare a proiectului și durabilitate a contractului de finanțare;
 • Clarificări și răspunsuri cu privire la observațiile și propunerile primite în procesul de consultare publică.

Pentru a veni în sprijinul solicitanților de finanțare în vederea depunerii de proiecte a fost publicat centralizatorul răspunsurilor la propunerile și observațiilor transmise în perioada de consultare publică pentru acest ghid. Centralizatorul se poate consulta aici.

Vă mulțumim pentru implicare și vă asigurăm că observațiile și propunerile dumneavoastră sunt analizate și preluate de noi, în măsura în care acestea se încadrează în prevederile PR Vest, a regulamentelor europene și a legislației naționale în vigoare.

Unul dintre angajamentele ADR Vest în calitate de Autoritate de Management pentru PR Vest 2021-2027 este garantarea unui proces participativ deplin, bazat pe transparență, deschidere și incluziune.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram