AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

A fost prelungit termenul pentru cele trei apeluri de exprimare a interesului lansate în cadrul Programului Tranziție Justă

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Șase apeluri noi de proiecte pentru eficientizarea energetică a clădirilor rezidențiale, lansate prin Programul Regional Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Autoritate […]

Mai mult
Trei apeluri de exprimare a interesului lansate în cadrul Programului de Tranziție Justă

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Programul Sănătate – sesiuni de prezentare pentru potențialii beneficiari din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Un nou apel regional...

Un nou apel regional privind scrisorile de intentie necesare in vederea accesarii finantarii in cadrul Axei prioritare 1 POR – Promovarea transferului tehnologic

23/05/2017

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest va informeaza ca in perioada 23 mai - 09 iunie 2017 se deschide un nou apel regional de depunere a scrisorilor de intentie de către beneficiarii ai axei prioritare 1 POR – Promovarea transferului Tehnologic.

Acest demers este rezultatul lansarii in consultare publica a ghidurilor aferente operatiunii A – Sprijinirea entitatilor de inovare si transfer tehnologic și operatiunii C - IMM in parteneriat cu entitatile de inovare si transfer tehnologic (ITT) in cadrul Axei prioritare 1  - Promovarea transferului tehnologic a Programului Operational Regional 2014-2020, precum si interesul manifestat de diferite organizatii dupa inchiderea primelor doua apeluri de scrisori de intentie aferente.

Prin intermediul scrisorilor de intentie, beneficiarii (entitati de inovare si transfer tehnologic existente sau potentiale) isi prezinta experienta in domeniul activitatii de cercetare-inovare, precum si serviciile pe care intentioneaza sa le dezvolte pentru mediul de afaceri. De asemenea, aceastea reprezinta o pre-conditie in vederea aplicarii pentru finantare in cadrul Axei prioritare 1 din cadrul Programului Operational Regional 2014 - 2020.

Prezenta sesiune va completa primele doua apeluri, in urma careia la nivelul Regiunii Vest au fost depuse 10 scrisori de intentie.

Scrisoarea poate fi depusa, in format fizic, la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest din Timisoara (strada Proclamatia de la Timisoara, nr. 5), si/sau poate fi trimisa la adresa de e-mail office@adrvest.ro pana vineri, 09 iunie 2017, la ora 15:00.

Metodologia scrisorii de intentie este disponibila in continuare prin accesarea urmatorului link: http://adrvest.ro/wp-content/uploads/2015/10/metodologie-SI.pdf

***

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este d-nul Adrian Mariciuc, sef Departament Planificare Regionala si Dezvoltare Urbana, email office@adrvest.ro.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia