AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PS, un nou ghid publicat: Investiții în oncologie – dotare laboratoare genetică și anatomie patologică

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Programul Sănătate: trei noi ghiduri de finanțare lansate, cu un buget de 78 de milioane de euro, pentru proiecte etapizate

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Accesează Vest Design și generează materialele de comunicare pentru proiectul tău finanțat prin Programul Regional Vest!

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest lansează un nou instrument în […]

Mai mult
Programul Sănătate: se prelungește perioada de depunere a proiectelor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Soluția de reproiectare a...

Soluția de reproiectare a DJ 691, tronsonul 1, aferent comunei Dumbrăvița, propusă de UAT Județul Timiș, se încadrează în prevederile contractului de finanțare și este avizată de ADR Vest

09/02/2023

Urmare a întâlnirilor și discuțiilor cu partenerii implicați în proiectul Modernizare DJ 691: lărgirea la 4 benzi a sectorului Km. 2+725 (sens giratoriu) – Centura Timișoara și Centura Timișoara – Autostrada A1 (Km. 12 + 975)”, finanțat prin Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a avizat soluția pentru extinderea drumului județean la patru benzi de circulație, câte două benzi pe fiecare sens, și menținerea liniei de troleibuz existentă, propusă de UAT Județul Timiș, în calitate de lider de parteneriat, în condițiile implementării acesteia cu respectarea normelor de proiectare și a legislației în vigoare.

Soluția de reproiectare aferentă tronsonului 1 al DJ 691, respectiv cel cuprins între km 2+725 și km 5+800, pe teritoriul comunei Dumbrăvița, se încadrează în prevederile contractului de finanțare.

Având în vedere importanța proiectului pentru comunitățile pe care le deservește, ADR Vest a organizat și mediat mai multe întâlniri tehnice și de decizie cu beneficiarul proiectului și cu partenerii implicați, astfel încât să poată fi identificate cele mai bune soluții pentru depășirea cu succes a impedimentelor și a dificultăților apărute pe parcursul implementării proiectului. ADR Vest asigură în continuare tot suportul tehnic necesar pentru continuarea investiției.

Precizăm faptul că proiectul trebuie implementat de către beneficiar conform contractului și termenelor impuse prin POR 2014-2020, până la sfârșitul anului 2023, data finală până la care se vor putea realiza plăți din fonduri europene în cadrul programului.

***

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitați să ne contactaţi: tel. 0256-491.923, e-mail - office@adrvest.ro.

 

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia