AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Regio-POR 2014-2020: se prelungește perioada de depunere a proiectelor pentru „Centre comunitare integrate”

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Consultare publică pentru Strategia Regională de Specializare Inteligentă 2021-2027 (RIS3)

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest lansează în consultare publică […]

Mai mult
Roreg.eu – noutăți despre activitatea și proiectele Asociației Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România

Informații despre activitatea și proiectele Asociației Agențiilor pentru Dezvoltare Regională […]

Mai mult
Acţiuni de sprijin pentru proiecte în perioada aplicării măsurilor de prevenire a răspândirii noului tip de coronavirus – Instrucţiunea AMPOR 173/2020

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate […]

Mai mult
Arhiva

Seminarii de informare pentru prioritatile de investitii 3.1 și 6.1 din cadrul Programului Operational Regional 2014-2020 vor avea loc in Deva, Arad si Resita

21/03/2016

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) organizeaza o serie de seminarii de informare dedicate solicitantilor de finantare nerambursabila in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, prioritatea de investii 3.1 - operatiunea A si prioritatea de investii 6.1.

Primul dintre acestea a avut loc vineri, 18 martie 2016, la sediul ADR Vest din Timisoara. Astfel de seminarii urmeaza sa fie organizate si in celelalte resedinte de judet din Regiunea Vest:

  • Deva: in data de 21 martie 2016, ora 12:00, in Sala Mare a Consiliului Judetean Hunedoara (strada 1 Decembrie 1918, Nr. 28)
  • Resita: in data de 22 martie 2016, ora 11:00, in Sala Mare de sedinte a Consiliului Judetean Caras-Severin (Piata 1 Decembrie 1918, Nr. 1)
  • Arad: in data de 23 martie 2016, ora 11:00, in Sala Mare a Consiliului Judetean Arad (strada Corneliu Coposu, Nr. 22).

In cadrul seminariilor vor fi oferite informatii referitoare la aspecte specifice celor doua prioritati de investitii precum conditii de eligibilitate, termene pentru depunerea cererilor de finantare, sume alocate sau activitati finantate, precum si informatii referitoare la sistemul online pentru depunerea proiectelor – MySMIS.

Untitled

Prioritatea de investitii 3.1 - Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice, si in sectorul locuintelor, Operațiunea A- Cladiri rezidentiale vizeaza cresterea eficientei energetice a cladirilor rezidentiale cu un regim minim de inaltime de P+2 si construite in perioada 1950-1990 prin lucrari de reabilitare termica a anvelopei, lucrari de reabilitare termica a sistemului de incalzire, prin instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile si alte activitati conexe.

Prioritatea de investitii 6.1- Stimularea mobilitatii regionale prin conectarea nodurilor secundare si tertiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multimodale vizeaza actiuni de modernizare a retelei de drumuri judetene care asigura conectivitatea cu reteaua TEN-T, constructia/modernizarea variantelor ocolitoare cu statut de drum judetean aflate pe traseul drumului judetean respectiv, construirea unor noi segmente de drum judetean pentru conectarea la autostrazi sau drumuri expres, precum si investitii destinate sigurantei rutiere.

Informatii suplimentare despre cele doua prioritati de investitii se gasesc pe pagina web a ADR Vest www.adrvest.ro. Ghidurile solicitantului specifice fiecareia dintre acestea pot fi consultate in cadrul sectiunii Fonduri Europene/POR 2014-2020/Ghiduri de finantare de pe pagina web a agentiei (https://adrvest.ro/por-2014-2020/ghiduri-de-finantare/).

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia