AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. PTJ: Fișele de proiect...

PTJ: Fișele de proiect pot fi depuse în cadrul platformei „Tehnologii strategice pentru Europa” – STEP

25/06/2024
Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Tranziție Justă în județul Hunedoara, anunță deschiderea perioadei de depunere a Fișei de proiect, în cadrul platformei „Tehnologii strategice pentru Europa” (STEP).
Platforma STEP se adresează următoarelor sectoare de activitate:
  • Tehnologii digitale și inovare în domeniul tehnologiei profunde
  • Tehnologii curate și eficiente din punctul de vedere al utilizării resurselor
  • Biotehnologii.
Fișa de proiect, elaborată în limba engleză, conform modelului atașat, se va depune pe adresa de email: secretariat.dgtjce@mfe.gov.ro, până la data de 11.07.2024, ora 24.00.
Platforma STEP (Tehnologii strategice pentru Europa) vizează reducerea dependențelor strategice ale Uniunii într-o serie de sectoare considerate esențiale, pentru a consolida competitivitatea Uniunii, respectiv pentru a favoriza condiții de concurență echitabile pentru investiții pe piața internă, pentru a încuraja participarea transfrontalieră, inclusiv a IMM-urilor.
La nivel național, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene este desemnată autoritate națională competentă care acționeză ca punct principal de contact pentru implementarea platformei STEP.
Mai multe informații puteți regăsi pe pagina platformei STEP a Comisiei Europene, aici.
© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia