AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Fonduri europene pentru piste de biciclete, trotuare noi și vehicule electrice, prin Programul Regional Vest, în municipiul Caransebeș

Un nou proiect contractat în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027: […]

Mai mult
PS: Finanțări active pentru investiții în laboratoarele de microbiologie ale unităților sanitare publice

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Un nou apel de proiecte lansat în cadrul Programului Sănătate, pentru investiții în oncologie

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
PTJ: Proiecte în valoare de aproape 700 de milioane de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara!

Nu mai puțin de 58 de proiecte au fost depuse […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. PS: Finanțări active pentru...

PS: Finanțări active pentru investiții în laboratoarele de microbiologie ale unităților sanitare publice

13/05/2024

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate, a publicat, astăzi, 13 mai 2024, un nou ghid de finanțare în cadrul PS - Ghidului Solicitantului pentru Investiții în infrastructura laboratoarelor de microbiologie din cadrul unităților sanitare publice, Apelul de proiecte PS/359/PS_P3/OP4/RSO4.5/PS_P3_RSO4.5_A7.

În cadrul acestui apel, de tip competitiv, cu termen limită de depunere, se finanțează investiții privind dotarea cu echipamente a laboratoarelor de microbiologie.

Alocarea totală a apelului de proiecte este de 22 de milioane de euro, din care 85% reprezintă contribuția din partea Uniunii Europene. Valoarea minimă eligibilă a unui proiect este de 200.001 euro, iar valoarea maximă eligibilă finanțată din Programul Sănătate este de 1 milion de euro.

Apelul este destinat unităților sanitare publice care au în organigramă, în structura proprie sau au în curs de înființare laboratoare de microbiologie. În accepțiunea prezentului apel prin laboratoare de microbiologie sunt incluse și compartimentele de microbiologie din cadrul unităților sanitare publice.

Cererile de finanțare se pot depune în perioada 13.05. 2024 - 01.07.2024, ora 14:00, prin intermediul sistemului MySMIS 2021.

Ghidul de finanțare poate fi consultat pe site-ul ADR Vest, Organism Intermediar pentru Programul Sănătate în Regiunea Vest, aici.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia