AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Fonduri europene pentru piste de biciclete, trotuare noi și vehicule electrice, prin Programul Regional Vest, în municipiul Caransebeș

Un nou proiect contractat în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027: […]

Mai mult
PS: Finanțări active pentru investiții în laboratoarele de microbiologie ale unităților sanitare publice

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Un nou apel de proiecte lansat în cadrul Programului Sănătate, pentru investiții în oncologie

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
PTJ: Proiecte în valoare de aproape 700 de milioane de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara!

Nu mai puțin de 58 de proiecte au fost depuse […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Programul Tranziție Justă_Ghiduri in...
Programul Tranziție Justă aprobat de Comisia Europeană

GHIDURI DE FINANȚARE

În conformitate cu prevederile art. 4 din Ordonanța de urgență (OUG) nr. 23/2023 privind instituirea unor măsuri de simplificare și digitalizare pentru gestionarea fondurilor europene aferente Politicii de coeziune 2021-2027, Autoritatea de Management pentru Programul Tranziție Justă (AM PTJ) a publicat următoarele:

Ghid ieșit din consultare publică - Ghidul solicitantului pentru acțiunea „Sprijinirea tranziției forței de muncă” – componenta „Sprijin pentru adaptarea la schimbare a lucrătorilor, întreprinderilor și atreprenorilor”Perioada de consultare publică s-a încheiat la data de 29.11.2023. Versiunea draft a Ghidului publicat spre consultare publică împreună cu anexele la acesta se regăsește aici. 

***

Ghid ieșit din consultare publică -  Ghidul solicitantului pentru Dezvoltarea întreprinderilor și antreprenoriatului” – componenta „Sprijin pentru creșterea durabilă a microîntreprinderilor și crearea de locuri de muncă” . Perioada de consultare publică s-a încheiat la data de 21.11.2023. Versiunea draft a Ghidului publicat spre consultare publică împreună cu anexele la acesta se regăsește aici. Lista codurilor CAEN neeligibile poate fi accesată aici.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia