AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PTJ: Apel pentru idei de proiecte: Tehnologii strategice pentru Europa

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Apel pentru idei de proiecte în domeniul sănătății

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Sesiune de informare privind Programul Sănătate – finanțările pentru oncologie și microbiologie

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Proiecte în valoare totală de aproape 2,2 miliarde de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara, prin Programul Tranziție Justă

Interes crescut pentru primul apel dedicat IMM-urilor din județul Hunedoara, […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Programul Regional Vest 2021-2027...

Programul Regional Vest 2021-2027 are un website dedicat – www.vest.ro

07/04/2023

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Autoritate de Management, a lansat astăzi, 7 aprilie 2023, noul website al Programului Regional Vest 2021-2027, primul program de finanțare descentralizat, care dispune de fonduri europene în valoare de 1,18 miliarde euro pentru investiții în creștere economică, inovare și digitalizare, dezvoltare durabilă și o mai bună calitate a vieții în Regiunea Vest – www.vest.ro.

Ce se finanțează, informații despre finanțări active, în consultare, care urmează să se lanseze, noutăți și evenimente, Tips&Tricks pentru proiecte de succes, pe noua pagină web se vor regăsi toate.

Pe www.vest.ro sunt disponibile informații detaliate despre noul program elaborat și gestionat de ADR Vest în calitate de Autoritate de Management. Sunt prezentate toate prioritățile de finanțare ale PR Vest, utilizatorii pot consulta ghidurile de finanțare lansate în consultare publică și calendarul orientativ al apelurilor de proiecte, vor putea afla noutăți legate de implementarea și stadiul programului sau cum pot lua legătura cu experții ADR Vest pentru îndrumare.

De asemenea, pe viitor, roboțelul virtual PRobo îi va ghida pe utilizatorii care doresc să afle dacă pot obține finanțare prin intermediul Programului Regional Vest – opțiunea „PRobo caută finanțare pentru proiectul tău”va fi disponibilă în curând.

Aceasta este versiunea beta a website-ului PR Vest, care se va dezvolta permanent pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor.

În paralel, pe această pagină (www.adrvest.ro) vor fi publicate informații despre întreaga activitate a Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest – toate programele europene gestionate de ADR Vest, cu stadiul și rezultatele lor, și alte proiecte internaționale și inițiative pentru promovarea regiunii.

Și, pentru asigurarea unei comunicări deschise, simple și transparente, ADR Vest va fi în continuare prezentă în Social Media, pe cele două pagini de Facebook – cea a ADR Vest și cea dedicată Programului Regional Vest, precum și pe alte canale - Instagram, LinkedIn, Twitter și Youtube.

Dezvoltam împreună, #dezvoltaminvest!

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia