AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Fonduri europene pentru piste de biciclete, trotuare noi și vehicule electrice, prin Programul Regional Vest, în municipiul Caransebeș

Un nou proiect contractat în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027: […]

Mai mult
PS: Finanțări active pentru investiții în laboratoarele de microbiologie ale unităților sanitare publice

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Un nou apel de proiecte lansat în cadrul Programului Sănătate, pentru investiții în oncologie

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
PTJ: Proiecte în valoare de aproape 700 de milioane de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara!

Nu mai puțin de 58 de proiecte au fost depuse […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. NOU A fost actualizat...

NOU A fost actualizat Ghidul PTJ pentru Dezvoltarea întreprinderilor și antreprenoriatului - Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă

20/12/2023

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Tranziție Justă, a publicat un ordin privind modificarea și completarea Schemei de măsuri de ajutor de stat și de minimis pentru finanțarea investițiilor pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă în cadrul PTJ, aprobată prin Ordinul Ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene nr. 3.996/2023.

Ordinul MIPE nr. 6163/19.12.2023 pentru modificarea și completarea Ghidului Solicitantului pentru acțiunea „Dezvoltarea întreprinderilor și antreprenoriatului”, componenta Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă” din cadrul Programului Tranziție Justă 2021-2027 poate fi consultat aici.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia