AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Grădiniță nouă, teren de minifotbal și loc de joacă în Lugoj, prin Regio-Programul Operațional Regional

Două contracte noi de finanțare au fost semnate în această […]

Mai mult
Lista cu rezultatele evaluării candidaturilor depuse

Ca urmare a finalizării procesului de evaluare a candidaturilor depuse […]

Mai mult
Investiții noi la Lugoj. Căminul cultural din Măguri va fi reabilitat și dotat cu bani europeni

Contractul de finanțare, în valoare de 728.000 lei (dintre care […]

Mai mult
Programul Regional Vest 2021-2027 a fost lansat oficial, cu ajutorul unei holograme, în fața a aproape 200 de invitați

Până în 2029, ADR Vest și-a propus să ajungă la […]

Mai mult
Arhiva
  1. Prima pagina
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Noi oportunităţi de finanţare...

Noi oportunităţi de finanţare pentru companiile din Regiunea Vest, prezentate de Innovation Norway şi ADR Vest - Programul „Dezvoltarea IMM-urilor în România”

14/05/2020

Innovation Norway, în parteneriat cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, organizează o sesiune de informare online pentru companiile din Regiunea Vest interesate de fondurile norvegiene disponibile prin Programul „SMEs Growth Romania” – „Dezvoltarea IMM-urilor în România”.

Evenimentul va avea loc în data de 28 mai 2020, între orele 10:30-11:30.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest şi Innovation Norway au organizat în ultimii 8 ani diferite evenimente cu scopul comun de a susţine şi creşte afaceri sustenabile, iniţiativele de acest gen şi serviciile de suport pentru inovare şi internaţionalizare fiind o componentă importantă a activităţii ADR Vest.

Programul „SMEs Growth Romania”, destinat întreprinderilor mici şi mijlocii din ţara noastră, dispune de un buget de 18.466.666 euro în cadrul celui de-al doilea apel de propuneri de proiecte care este deschis în prezent. Este un program care are ca obiectiv creșterea valorii adăugate și dezvoltarea durabilă în sectorul de business românesc.

În cadrul sesiunii de informare din data de 28 mai 2020, reprezentanţii Innovation Norway vor prezenta informaţii despre program şi condiţiile de finanţare care trebuie urmărite de potenţalii aplicanţi şi parteneri – eligibilitatea aplicanţilor, activităţile eligibile şi cheltuieli. De asemenea, o parte a sesiunii va fi rezervată pentru întrebări şi răspunsuri.

Pentru a asista la sesiune este necesară confirmarea participării printr-un e-mail pe adresa daniela.copaci@adrvest.ro, până în data de 26 mai. Ulterior confirmării, vor fi furnizate toate informaţiile şi detaliile tehnice privind logarea.

Prezentarea şi discuţiile se vor desfăşura în limba română.

***

Programul „SMEs Growth Romania” sprijină, prin acordarea de asistență financiară nerambursabilă, proiectele şi soluţiile inovatoare propuse de IMM-urile din România în unul dintre următoarele trei domenii: Inovare verde în industrie - „Green Industry Innovation”; Creşterea albastră - „Blue Growth”, care se referă la energia albastră, investiţii în sectorul maritim, pescuit și acvacultură; Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) – dezvoltarea de produse/ procese/soluții TIC sau care integrează tehnologii TIC.

Mai multe informaţii despre program sunt disponibile pe site-ul Innovation Norway: https://www.innovasjonnorge.no/en/start-page/eea-norway-grants/Programmes/business-development/romania/smes-growth-2nd-call/.

***

Granturile Spațiului Economic European (SEE) și Norvegiene reprezintă contribuția Islandei, Principatului Liechtenstein și Regatului Norvegiei la reducerea disparităților economice și sociale în Spațiul Economic European și la consolidarea relațiilor bilaterale cu cele 15 state beneficiare din Estul și Sudul Europei și statele baltice.

„SMEs Growth Romania” contribuie la îndeplinirea obiectivelor generale ale Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia