AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Regiunea Vest, implicată într-un proiect internațional de reducere a risipei alimentare

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest este partener asociat într-un […]

Mai mult
Strategia pentru dezvoltarea economică, socială și de mediu a Văii Jiului (2021 – 2030), în consultare publică

A fost elaborată o nouă versiune a „Strategiei pentru dezvoltarea […]

Mai mult
The BIG Tomorrow și transformarea digitală, eveniment dedicat IMM-urilor din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în parteneriat cu Vodafone […]

Mai mult
POR 2014-2020: se încheie perioada de depunere a proiectelor pentru centre comunitare integrate. Urmează un nou apel

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Arhiva

Noi oportunităţi de finanţare pentru companiile din Regiunea Vest, prezentate de Innovation Norway şi ADR Vest - Programul „Dezvoltarea IMM-urilor în România”

14/05/2020

Innovation Norway, în parteneriat cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, organizează o sesiune de informare online pentru companiile din Regiunea Vest interesate de fondurile norvegiene disponibile prin Programul „SMEs Growth Romania” – „Dezvoltarea IMM-urilor în România”.

Evenimentul va avea loc în data de 28 mai 2020, între orele 10:30-11:30.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest şi Innovation Norway au organizat în ultimii 8 ani diferite evenimente cu scopul comun de a susţine şi creşte afaceri sustenabile, iniţiativele de acest gen şi serviciile de suport pentru inovare şi internaţionalizare fiind o componentă importantă a activităţii ADR Vest.

Programul „SMEs Growth Romania”, destinat întreprinderilor mici şi mijlocii din ţara noastră, dispune de un buget de 18.466.666 euro în cadrul celui de-al doilea apel de propuneri de proiecte care este deschis în prezent. Este un program care are ca obiectiv creșterea valorii adăugate și dezvoltarea durabilă în sectorul de business românesc.

În cadrul sesiunii de informare din data de 28 mai 2020, reprezentanţii Innovation Norway vor prezenta informaţii despre program şi condiţiile de finanţare care trebuie urmărite de potenţalii aplicanţi şi parteneri – eligibilitatea aplicanţilor, activităţile eligibile şi cheltuieli. De asemenea, o parte a sesiunii va fi rezervată pentru întrebări şi răspunsuri.

Pentru a asista la sesiune este necesară confirmarea participării printr-un e-mail pe adresa daniela.copaci@adrvest.ro, până în data de 26 mai. Ulterior confirmării, vor fi furnizate toate informaţiile şi detaliile tehnice privind logarea.

Prezentarea şi discuţiile se vor desfăşura în limba română.

***

Programul „SMEs Growth Romania” sprijină, prin acordarea de asistență financiară nerambursabilă, proiectele şi soluţiile inovatoare propuse de IMM-urile din România în unul dintre următoarele trei domenii: Inovare verde în industrie - „Green Industry Innovation”; Creşterea albastră - „Blue Growth”, care se referă la energia albastră, investiţii în sectorul maritim, pescuit și acvacultură; Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) – dezvoltarea de produse/ procese/soluții TIC sau care integrează tehnologii TIC.

Mai multe informaţii despre program sunt disponibile pe site-ul Innovation Norway: https://www.innovasjonnorge.no/en/start-page/eea-norway-grants/Programmes/business-development/romania/smes-growth-2nd-call/.

***

Granturile Spațiului Economic European (SEE) și Norvegiene reprezintă contribuția Islandei, Principatului Liechtenstein și Regatului Norvegiei la reducerea disparităților economice și sociale în Spațiul Economic European și la consolidarea relațiilor bilaterale cu cele 15 state beneficiare din Estul și Sudul Europei și statele baltice.

„SMEs Growth Romania” contribuie la îndeplinirea obiectivelor generale ale Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia