AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Comisia Europeană pregătește Spațiul european al educației și resetarea educației și formării pentru era digitală

Comisia Europeană a adoptat două inițiative menite să consolideze contribuția […]

Mai mult
Regio-POR 2014-2020: se prelungește perioada de depunere a proiectelor pentru „Centre comunitare integrate”

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Consultare publică pentru Strategia Regională de Specializare Inteligentă 2021-2027 (RIS3)

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest lansează în consultare publică […]

Mai mult
Roreg.eu – noutăți despre activitatea și proiectele Asociației Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România

Informații despre activitatea și proiectele Asociației Agențiilor pentru Dezvoltare Regională […]

Mai mult
Arhiva

Noi informatii despre facilitatile fiscale pentru companiile care investesc in activitati de cercetare

01/03/2016

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) in calitate de membru al Asociatiei Tehimpuls – Centrul Regional pentru Inovare si Transfer Tehnologic Timisoara, anunta organizarea evenimentului - „Mic dejun cu inovatorii” ce va avea loc joi, 3 martie 2016, incepand cu ora 9, in Sala de Consiliu a ADR Vest.

„Mic dejun cu inovatorii” reprezinta o oportunitate pentru firmele participante de a afla cele mai noi informatii referitoare la facilitatile fiscale pentru companiile care investesc in activitati de cercetare.

In cadrul evenimentului vor lua cuvantul: doamna Andreea ȘONEI – Tax manager Deloitte Romania și va prezenta ,,Facilitati fiscale pentru companiile care investesc in activitati de cercetare – dezvoltare Romania”, doamna Raluca CIBU-BUZAC – Presedinte, Asociatia Tehimpuls va prezenta ,,Managementul inovarii – Instrumentul IMP³rove”, iar ,,Instrumentul IMP³rove – Marturii ale firmelor” – este titlul prezentarilor ce vor fi sustinute de catre domnul Horia DAMIAN – R&D Manager, Lasting Group si domnul Ciprian MAN – Manager, Unified Post Romania.

Mentionam ca Tehimpuls detine franciza de utilizare a metodei instrumentului IMP³rove, metoda referitoare la evaluarea și imbunatatirea managementului inovării in cadrul firmelor.

Agenda evenimentului poate fi consultata aici.

***

Tehimpuls – Centrul Regional de Inovare şi Transfer Tehnologic – este un organism non guvernamental, non-profit, cu personalitate juridică, înfiinţat în anul 2006, ca proiect pilot al Strategiei de Inovare Regională a Regiunii Vest.

Asociația Tehimpuls este partener al Enterprise Europe Network – o reţea europeană prezentă în peste  50 de ţări care are ca scop sprijinirea întreprinderilor mici şi mijlocii în dezvoltarea potenţialului inovativ şi de afaceri, prin furnizarea de servicii suport şi consultanță customizate.

***

Deloitte activeaza in peste 150 de tari și furnizeaza servicii clientilor din sectorul public si privat in urmatoarele domenii profesionale – audit, taxe, consultanta, consultanta financiara – deservind numeroase industrii. Deloitte Romania si Moldova este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale de audit și consultanta financiara din Romania având o echipa de peste 500 de profesionisti romani și expatriați care își desfașoară activitatea în birourile situate în București, Cluj, Timisoara și Chisinau.

Pentru orice informatii suplimentare, persoane de contact, Dna. Bianca Tataru, bianca.tataru@adrvest.ro, Dl. Răzvan Incă, razvan.inca@adrvest.ro, tel. 0356/178753.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia