AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PTJ: Apel pentru idei de proiecte: Tehnologii strategice pentru Europa

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Apel pentru idei de proiecte în domeniul sănătății

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Sesiune de informare privind Programul Sănătate – finanțările pentru oncologie și microbiologie

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Proiecte în valoare totală de aproape 2,2 miliarde de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara, prin Programul Tranziție Justă

Interes crescut pentru primul apel dedicat IMM-urilor din județul Hunedoara, […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Modulul „Cerere de finanțare”...

Modulul „Cerere de finanțare” din MySMIS este activ

23/06/2023

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat modulul „Cereri de finanțare” al sistemului informatic MySMIS2021, sistemul unic de management al informației prin care vor fi accesate fondurile în valoare de 46 de miliarde de euro, alocate României prin Politica de Coeziune 2021-2027.

Prin intermediul noului modul, Autoritățile de Management vor lansa apeluri pentru proiecte cu finanțare europeană, iar cei interesați vor putea depune digital toate documentele de accesare a acestora.

Sistemul MySMIS2021/SMIS2021+ este menit să elimine în totalitate documentele în format tipărit, să reducă birocrația și să asigure o securitate ridicată și transparență în procesul de accesare a fondurilor europene.

În cadrul aplicației MySMIS2021, solicitanții de fonduri europene au posibilitatea de a depune electronic declarația unică prin care își vor asuma respectarea tuturor cerinţelor pentru depunerea cererii de finanţare şi îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate prevăzute în Ghidul solicitantului. Ulterior, în cazul în care proiectul este admis la contractare, vor prezenta toate documentele justificative.

Utilizatorii sistemului informatic MySMIS2021/SMIS2021+ vor avea la dispoziție un call-center de suport specializat, dezvoltat tehnic de către Serviciul de Telecomunicații Speciale și operat de către MIPE, la numărul unic de telefon 031.9268.

Sistemul informatic este accesibil pe https://mysmis2021.gov.ro. Potențialii beneficiari pot consulta răspunsurile la întrebările frecvente ce apar în utilizarea aplicației și au la dispozițieun sistem de Helpdesk prin care vor putea obține rapid răspunsuri la întrebări.

Puteți consulta aici manualul de utilizare a platformei MySMIS.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia