AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Ghidul de finanțare pentru Eficiență energetică - Clădiri rezidențiale (grant), lansat în consultare publică

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de […]

Mai mult
ADR Vest a lansat pagina de Facebook a Programului Regional Vest 2021-2027

Pentru a veni în întâmpinarea potențialilor beneficiari și a tuturor […]

Mai mult
Webinar de consultare publică pentru Apelul 2 al PR Vest dedicat microîntreprinderilor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), în calitate de […]

Mai mult
Ghid de finanțare în consultare publică – Infrastructură verde

ADR Vest, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Lansarea proiectului "Sprijin pentru...

Lansarea proiectului "Sprijin pentru crearea unei Rețele Naționale de Centre Regionale de Competențe pentru Planificare Strategică și Servicii Suport pentru Inovare"

10/02/2022

Asociația ROREG, împreună cu Centrul OCED pentru Antreprenoriat, IMM-uri, Regiuni și Orașe și DG Reform, vă invită să participați la evenimentul de lansare a proiectului „Sprijin pentru crearea unei Rețele Naționale de Centre Regionale de Competențe pentru Planificare Strategică și Servicii Suport pentru Inovare”.

Evenimentul va avea loc vineri, 11 Februarie 2022, între orele 09.30 a.m. -13.00 p.m. (ora României) prin intermediul platformei digitale Zoom.

Linkul de înregistrare este disponibil prin accesarea următorului link: https://bit.ly/3uvmeji, iar agenda este disponibilă aici.

Obiectivul evenimentului este identificarea punctelor forte, respectiv slabe ale politicilor și proceselor de planificare și inovare la nivel regional în România.

O componentă importantă a întâlnirii va fi cunoașterea ADR-urilor și a contextului, structurii, activităților și obiectivelor regionale ale acestora.

Pe parcursul celor 24 de luni de implementare a proiectului, OCED va sprijinii Asociația ROREG și membrii acesteia în procesul de consolidare a capacității strategice de planificare și inovare teritorială, cu scopul de a contribui la dezvoltarea socio-economică a regiunilor și a sporii competitivitatea acestora la nivel european.

Proiectul presupune, printre altele, dezvoltarea unor instrumente de planificare regională cu relevanță teritorială și a unor roadmaps și planuri de acțiune privind inovarea la nivelul fiecărui ADR. De asemenea, vor fi dezvoltate modele de training privind modul în care aceste noi documente strategice vor putea fi operaționalizate la nivel organizațional și regional.

Evenimentul va beneficia de interpretare simultană Română-Engleză și Engleză-Română.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia