AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Fonduri europene pentru piste de biciclete, trotuare noi și vehicule electrice, prin Programul Regional Vest, în municipiul Caransebeș

Un nou proiect contractat în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027: […]

Mai mult
PS: Finanțări active pentru investiții în laboratoarele de microbiologie ale unităților sanitare publice

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Un nou apel de proiecte lansat în cadrul Programului Sănătate, pentru investiții în oncologie

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
PTJ: Proiecte în valoare de aproape 700 de milioane de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara!

Nu mai puțin de 58 de proiecte au fost depuse […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Înscrie-te la webinar și...

Înscrie-te la webinar și află cum obții finanțare nerambursabilă pentru businessul tău, prin PR Vest!

10/04/2024

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va organiza, miercuri, 17 aprilie 2024, cu începere de la ora 11:00, un webinar de prezentare a apelului de proiecte dedicat întreprinderilor mici și mijlocii: IntervențiRegională 1.3B a Programului Regional Vest - Sprijin pentru IMM-uri.

ADR Vest, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Vest 2021-2027, a publicat, în data de 22.02.2024, Ghidul de finanțare pentru acest apel de proiecte, care beneficiază de o alocare în valoare de 41,25 milioane euro.

Sunt eligibile IMM-urile cu minimum 2 ani fiscali integrali vechime și cu locația de implementare a proiectului în Regiunea Vest:

  • Microîntreprinderile cu locația de implementare în mediul urban sau stațiunile turistice atestate din mediul urban sau rural;
  • Întreprinderile mici și mijlocii, cu locația de implementare în mediul urban sau rural, inclusiv în stațiunile turistice atestate din urban/ rural.

Depunerea cererilor de finanțare va avea loc în perioada 01.08.2024, ora 12:00:00 - 31.08.2024, ora 12:00:00.

Pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari, în cadrul webinarului din 17 aprilie, specialiștii ADR Vest vor prezenta informații referitoare la depunerea proiectelor, particularitățile acestui apel de proiecte, criteriile de evaluare, selecție și contractare, precum și o serie de recomandări utile pentru solicitanți.

Participarea la webinar, care se va desfășura prin platforma Zoom, este gratuită. Este necesară înscrierea, accesând link-ul de aici. 

Recomandăm instalarea și utilizarea aplicației Zoom pe dispozitivul de pe care se va realiza conectarea, deoarece prin conectarea directă dintr-un browser WEB pot exista erori și nu veți putea beneficia de toate facilitățile aplicației.

***

Apel de proiecte urmărește creșterea competitivității și productivității IMM-urilor din Regiunea Vest, prin creșterea capacităților de producție, utilizarea eficientă a resurselor, îmbunătățirea tehnologiilor, a proceselor de producție și/sau prestare a serviciilor, utilizarea echipamentelor care încorporează tehnologii avansate, susținerea inovării și utilizarea principiilor economiei circulare.

Valoarea finanțării nerambursabile acordate depinde de domeniul de activitate:

  • pentru activități de producție - minimum 300.000 de euro, maximum 4.000.000 de euro;
  • pentru servicii - minimum 200.000 de euro, maximum 1.000.000 euro.

 Toate informațiile sunt disponibile în Ghidul solicitantului de finanțare și anexele sale, care pot fi consultate aici.

Pentru informații suplimentare, contactați Biroul de HelpDesk al ADR Vest, la tel. 0256-491.923 sau prin e-mail - helpdesk@adrvest.ro.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia