AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PS, un nou ghid publicat: Investiții în oncologie – dotare laboratoare genetică și anatomie patologică

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Programul Sănătate: trei noi ghiduri de finanțare lansate, cu un buget de 78 de milioane de euro, pentru proiecte etapizate

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Accesează Vest Design și generează materialele de comunicare pentru proiectul tău finanțat prin Programul Regional Vest!

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest lansează un nou instrument în […]

Mai mult
Programul Sănătate: se prelungește perioada de depunere a proiectelor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Inscrie proiectul in competitia...

Inscrie proiectul in competitia RegioStars 2016

07/03/2016

Comisia Europeana a dat startul competitiei RegioStars 2016. Aceasta competitie, aflata la cea de-a 9-a editie, este dedicata proiectelor originale si inovative care pot fi o sursa de inspiratie pentru dezvoltarea regionala.

Cele cinci categorii pentru care se ofera premii in cadrul competitiei sunt:

  1. Crestere inteligenta: Oportunitati emergente in economia globala
  2. Crestere sustenabila: Economie circulara
  3. Crestere incluziva: Mod de viata integrat – construirea comunitatilor incluzive si nesegregate
  4. CityStar: Solutii inovative pentru dezvoltarea urbana sustenabila
  5. Management eficace: Crearea diferentelor printr-un management diferit.

Aplicatiile pentru participarea in cadrul competitiei trebuie sa fie inregistrate, pana in data de 15 aprilie 2016, pe platforma online dedicata RegioStars:

http://ec.europa.eu/regional_policy/en/regio-stars-awards/.

Aplicatiile pot fi inregistrate de Autoritatea de Management sau Organismul Intermediar relevant – Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest in cazul proiectelor din Regiunea Vest. De asemenea, inregistrarea poate fi facuta si direct, de catre managerul de proiect, cu sustinerea Autoritatii de Management sau a Organismului Intermediar relevant exprimata in cadrul unui e-mail sau a unei adrese scanate prin care proiectul este sustinut si promovat.

Detalii despre cele cinci categorii in cadrul carora se acorda premii si despre criteriile de eligibilitate se gasesc in Ghidul aplicantului.

Untitled

Selectia proiectelor va fi facuta de un juriu independent iar reprezentantii proiectelor finaliste vor fi invitati sa participe la ceremonia de premiere ce va avea loc in Bruxelles, in 11 octombrie 2016, in cadrul Saptamanii Europene a Regiunilor si Oraselor.

Proiectele finaliste vor primi un certificat si o medalie, vor fi incluse intr-una dintre brosurile Comisiei Europene si in baza de date cu exemple de bune practici de pe pagina de internet Inforegio.

Castigatorul fiecarei categorii va primi trofeul RegioStars si un certificat inmanat de Comisarul European pentru Politica Regionala, doamna Corina Cretu, si de presedintele juriului RegioStars. Pentru fiecare castigator se va realiza un scurt video ce va fi publicat in cadrul unei campanii in social media. Astfel de materiale video au fost realizate si in anul 2015, cateva exemple in acest sens fiind prezentate pe pagina web a Comisiei Europene la adresa

http://ec.europa.eu/regional_policy/index.cfm/en/regio-stars-awards/2015/#4.

Pentru intrebari si clarificari puteti scrie la adresa de e-mail regiostars2016@iservice-europa.eu sau pe canalele social media:

EU Week of Regions and Cities #EUWRC.

 

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia