AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PTJ: Apel pentru idei de proiecte: Tehnologii strategice pentru Europa

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Apel pentru idei de proiecte în domeniul sănătății

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Sesiune de informare privind Programul Sănătate – finanțările pentru oncologie și microbiologie

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Proiecte în valoare totală de aproape 2,2 miliarde de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara, prin Programul Tranziție Justă

Interes crescut pentru primul apel dedicat IMM-urilor din județul Hunedoara, […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Ieri a inceput testarea...

Ieri a inceput testarea publica a aplicatiei MySMIS2014

09/03/2016

Incepand de ieri, 8 martie 2016, aplicatia MySMIS 2014 si modulul sau „Depunerea cererii de finantare” sunt supuse consultarii si testarii publice. Aplicatia poate fi accesata la adresa http://www.fonduri-ue.ro/mysmis.

Aplicatia MySMIS 2014 a fost creata de Ministerul Fondurilor Europene pentru a facilita comunicarea dintre potentialii beneficiari/beneficiari, organismele intermediare si autoritatea de management prin incarcarea proiectelor in acest sistem electronic si gestionarea acestora tot in cadrul sau.

Aplicatia este unica pentru toate programele operationale, dar indicatiile de completare, continutul si tipul informatiilor solicitate sunt particularizate pentru fiecare apel de proiecte lansat.

Apelurile deschise in sistemul MySMIS2014 in perioada de testare vor contine prevederi ale ghidurilor solicitantilor ce pot suferi modificari in varianta finala a acestora.

MySMIS

 

Testarea aplicatiei se poate face de catre orice persoana juridica inregistrata in cadrul aplicatiei. Inregistrarea poate fi facuta doar de reprezentantul legal sau de un imputernicit al acestuia – imputernicit pentru relatia cu autoritatile de gestiune (Autoritate de Management/Organism Intermediar) pentru entitatea si/sau proiectul (proiectele) pentru care se solicita finantare - prin utilizarea propriului Certificat digital calificat pentru semnarea electronica a documentelor. O persoana juridica poate sa inscrie mai multi utilizatori pentru completarea informatiilor din cererea de finantare. Cei care vor contribui la elaborarea cererii de finantare si, ulterior, la implementarea proiectului (spre exemplu: membri in echipa de proiect, consultanti, etc.), nu au nevoie de certificat digital, dar vor avea nevoie sa primeasca o validare in aplicatie de la persoana juridica la care se inroleaza (mai precis de la reprezentantul legal/ imputernicitul acestuia).

Manualul de utilizare a aplicatiei MySMIS2014, pus la dispozitie de Ministerul Fondurilor Europene, poate fi descarcat aici (www.adrvest.ro / Fonduri Europene / POR 2014-2020 / MySMIS) sau de pe pagina web a Ministerul Fondurilor Europene http://www.fonduri-ue.ro/mysmis, unde pot fi consultate si o serie de tutoriale si o lista de intrebari frecvente.

Pentru a sprijini imbunatatirea aplicatiei MySMIS2014, va rugam sa transmiteti comentariile si sesizarile referitoare la dificultatile intalnite in accesarea sau introducerea datelor la adresa mysmis@adrvest.ro, pana in 18 martie 2016. Acestea vor fi centralizate si transmise Ministerului Fondurilor Europene.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia