AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Fonduri europene pentru piste de biciclete, trotuare noi și vehicule electrice, prin Programul Regional Vest, în municipiul Caransebeș

Un nou proiect contractat în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027: […]

Mai mult
PS: Finanțări active pentru investiții în laboratoarele de microbiologie ale unităților sanitare publice

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Un nou apel de proiecte lansat în cadrul Programului Sănătate, pentru investiții în oncologie

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
PTJ: Proiecte în valoare de aproape 700 de milioane de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara!

Nu mai puțin de 58 de proiecte au fost depuse […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Helpdesk ADR Vest

Helpdesk ADR Vest


Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Vest 2021-2027 și de Organism Intermediar pentru Regio - Programul Operațional Regional 2014-2020 în Regiunea Vest, deține un rol important în activitatea de informare şi helpdesk pe teme legate de accesarea fondurilor structurale și cele două programe în special.

Activitatea de informare și helpdesk desfășurată de ADR Vest vine ca răspuns la necesitățile de informare, îndrumare și consiliere ale potențialilor aplicanți cu privire la programele pe care le gestionăm, cu accent pe PR Vest în ciclul de finanțare 2021-2027, dar și în întâmpinarea beneficiarilor Regio-POR din Regiunea Vest, adică a celor care implementează în prezent proiecte.

Activitatea de helpdesk vizează:

• facilitarea accesului potenţialilor aplicanţi şi a beneficiarilor finali la sursele de informare pe teme de finanţare din fonduri structurale în general şi din Programul Regional Vest și Programul Operaţional Regional în special; 
• îndrumare şi consiliere pentru potenţialii aplicanți în vederea pregătirii cererii de finanțare, cu precizarea că această activitate nu implică şi consultanţă pentru completarea cererii de finanţare; 
• monitorizarea domeniilor de interes pentru finanţare.


În acest sens, prin intermediul Biroului de informare – Helpdesk-ul ADR Vest, cei interesați pot beneficia în mod gratuit de diferite informații (documente programatice, ghiduri și alte materiale informative), dar și de îndrumarea și consilierea experților noștri.

Pentru informații, ne puteți contacta pe adresa de e-mail helpdesk@adrvest.ro sau puteți transmite direct un mesaj către Helpdesk-ul ADR Vest completând formularul de solicitare de informații de mai jos.

Biroul de helpdesk al ADR Vest vă stă la dispoziție de luni până vineri, între orele 8:30-17:00.

Solicitările de informații pot fi adresate și prin telefon sau direct la sediul ADR Vest din Timișoara, la următoarea adresă:

Str. Gheorghe Lazăr, nr.14
300080, Timișoara, ROMÂNIA
Tel: +40 256 491.923
Fax: +40 256 491.981
Web: https://www.adrvest.ro

Pentru facilitarea accesului la informații privind posibilitățile de finanțare din fonduri structurale, ADR Vest a conceput o listă ce conține datele de contact ale organismelor regionale, precum și ale celor de la nivel național implicate în gestionarea fondurilor structurale în România. Pentru a vizualiza lista, click aici.

De asemenea, informații privind programele regionale de dezvoltare pot fi consultate accesând paginile web ale Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene și Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației - https://mfe.gov.ro, www.inforegio.ro și www.mdlpa.ro.

Solicitare informații

reCAPTCHA is required.
Verificare
© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia