AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Finanțări pentru dotarea ambulatoriilor, prin Programul Sănătate. 6 milioane de euro pentru ITI Valea Jiului

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Ghid în consultare publică: New European Bauhaus – finanțări pentru proiecte pilot de revitalizare a spațiilor și clădirilor urbane

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de Management […]

Mai mult
ADR Vest lansează în consultare publică ghidul de finanțare pentru întreprinderile nou-înființate din județul Caraș-Severin

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de […]

Mai mult
Programul Regional Vest: Ghidul de finanțare pentru Digitalizarea IMM-urilor, în consultare publică

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Finanțările Regio-POR pentru susținerea...

Finanțările Regio-POR pentru susținerea IMM-urilor - seminar online de prezentare

08/10/2020

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Regio – Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020, va organiza, vineri, 9 octombrie 2020, cu începere de la ora 11:00, un seminar online cu privire la noul apel de proiecte pentru susținerea întreprinderilor mici și mijlocii.

Regiunea Vest beneficiază de o alocare de 17.655.000 de euro în cadrul apelului aferent Axei prioritare 2 a POR, Prioritatea de Investiții 2.2. – „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor” (PI 2.2 IMM - apel 2020).

Apelul se adresează întreprinderilor mici și mijlocii din mediul urban sau întreprinderilor mijlocii din mediul rural. Nu sunt eligibile microîntreprinderile.

Valoarea finanțării nerambursabile care poate fi acordată este între minimum 1.500.000 de euro și maximum 6.000.000 de euro, iar investițiile eligibile în cadrul acestui apel sunt finanțabile prin ajutor de stat regional pentru:

  • construirea, extinderea spațiului de producție/ prestare servicii;
  • dotarea cu active corporale și necorporale.

Cererile de finanțare pot fi depuse în perioada 30.10.2020, ora 12:00 – 30.11.2020, ora 12:00.

În cadrul seminarului online vor fi prezentate cele mai importante informații privind condițiile de finanțare, dar și exemple, clarificări și sfaturi practice pentru depunerea cu succes a unui proiect.

Participarea la webinar este gratuită. Este necesară înscrierea în prealabil, care se poate face accesând link-ul: https://attendee.gotowebinar.com/register/3309762406687896592.

După înscriere, participanții vor primi un mesaj cu un link de conectare. Recomandăm instalarea și utilizarea aplicației GoToWebinar pe dispozitivul de pe care se va realiza conectarea, pentru a evita astfel eventualele erori și pentru a avea acces la seminar în cele mai bune condiții.

Mai multe informații despre noul apel de proiecte privind PI 2.2 – IMM sunt disponibile pe site-ul ADR Vest: https://adrvest.ro/apeluri-lansate/pi-2-2-imm-uri-apel-2020/.

***

Pentru informaţii suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0256-491.923 sau prin e-mail, pe office@adrvest.ro.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia