AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Sprijin financiar pentru pregătirea documentațiilor tehnico-economice aferente viitoarelor proiecte strategice de infrastructură finanțate din fonduri europene în Regiunea Vest - apelul 2

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest a publicat Metodologia de selecție […]

Mai mult
Ghidul de finanțare pentru Eficiență energetică - Clădiri rezidențiale (grant), lansat în consultare publică

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de […]

Mai mult
ADR Vest a lansat pagina de Facebook a Programului Regional Vest 2021-2027

Pentru a veni în întâmpinarea potențialilor beneficiari și a tuturor […]

Mai mult
Webinar de consultare publică pentru Apelul 2 al PR Vest dedicat microîntreprinderilor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), în calitate de […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Finanțările Regio-POR pentru susținerea...

Finanțările Regio-POR pentru susținerea IMM-urilor - seminar online de prezentare

08/10/2020

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Regio – Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020, va organiza, vineri, 9 octombrie 2020, cu începere de la ora 11:00, un seminar online cu privire la noul apel de proiecte pentru susținerea întreprinderilor mici și mijlocii.

Regiunea Vest beneficiază de o alocare de 17.655.000 de euro în cadrul apelului aferent Axei prioritare 2 a POR, Prioritatea de Investiții 2.2. – „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor” (PI 2.2 IMM - apel 2020).

Apelul se adresează întreprinderilor mici și mijlocii din mediul urban sau întreprinderilor mijlocii din mediul rural. Nu sunt eligibile microîntreprinderile.

Valoarea finanțării nerambursabile care poate fi acordată este între minimum 1.500.000 de euro și maximum 6.000.000 de euro, iar investițiile eligibile în cadrul acestui apel sunt finanțabile prin ajutor de stat regional pentru:

  • construirea, extinderea spațiului de producție/ prestare servicii;
  • dotarea cu active corporale și necorporale.

Cererile de finanțare pot fi depuse în perioada 30.10.2020, ora 12:00 – 30.11.2020, ora 12:00.

În cadrul seminarului online vor fi prezentate cele mai importante informații privind condițiile de finanțare, dar și exemple, clarificări și sfaturi practice pentru depunerea cu succes a unui proiect.

Participarea la webinar este gratuită. Este necesară înscrierea în prealabil, care se poate face accesând link-ul: https://attendee.gotowebinar.com/register/3309762406687896592.

După înscriere, participanții vor primi un mesaj cu un link de conectare. Recomandăm instalarea și utilizarea aplicației GoToWebinar pe dispozitivul de pe care se va realiza conectarea, pentru a evita astfel eventualele erori și pentru a avea acces la seminar în cele mai bune condiții.

Mai multe informații despre noul apel de proiecte privind PI 2.2 – IMM sunt disponibile pe site-ul ADR Vest: https://adrvest.ro/apeluri-lansate/pi-2-2-imm-uri-apel-2020/.

***

Pentru informaţii suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0256-491.923 sau prin e-mail, pe office@adrvest.ro.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia