AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Se caută antreprenori inspirați, cu soluții inovatoare și de impact, pentru prima ediție a ADRVest Accel

Antreprenorii din regiunea de vest a țării sunt așteptați să […]

Mai mult
Precizările ADR Vest cu privire la ancheta Parchetului European în România

În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la […]

Mai mult
INFORMARE PENTRU PRESĂ

Astăzi, 28 iunie 2022, a avut loc la sediul Agenției […]

Mai mult
Publicare centralizator cu întrebări și răspunsuri pentru apelul de proiecte nr. POR/2022/1/1.1/OS 1.2/2- Proof of concept

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Organism […]

Mai mult
Arhiva
  1. Prima pagina
  2. /
  3. EEN can Help

#EENCanHelp

Continuăm campania “EEN Can Help”, cu scopul de a oferi sprijin firmelor din Regiunea Vest, prin servicii adaptate la prezentul imperativ şi cu viziune creativă pentru viitorul imediat.

Reţeaua Enterprise Europe Network (EEN) funcţionează pe bază de structuri parteneriale care implementează servicii gratuite de suport, utilizând un set comun de instrumente.

EEN gestionează cea mai mare bază de date online cu oportunități de afaceri.

Serviciile de internaționalizare pe care le oferim constă în sprijinirea firmelor pentru identificarea de parteneri în alte state ale Uniunii Europene sau asociate.

Astfel, dacă aveți nevoie de furnizori, căutați soluții alternative de aprovizionare, nu aveți acces la materii prime, căutați tehnologii pentru reconversia producției, vreți să vă schimbați modelul de afaceri sau aveți orice altă problemă ce ține de competența noastră, vă rugăm să ne contactați.

De asemenea, puteți căuta parteneri de afaceri și de cercetare care să producă, să distribuie, să co-dezvolte și să furnizeze produsele, ideile și serviciile dumneavoastră.

Totodată, dacă intenționati să va creșteti veniturile din inovarea de produs, serviciu sau proces, venim în ajutor cu un serviciu gratuit, dedicat, de îmbunătățire a capacităţii de management al inovării. Consultanții noștri utilizează instrumentele Academiei IMP3rove, care oferă cea mai complexă metodă de evaluare și creștere a perfomanței managementului inovării existentă la nivel european, recunoscută de Comisia Europeană.

Echipa EEN din cadrul ADR Vest este pregătită să vă ofere suport!

Scrieți-ne un mesaj cu problema/ nevoia/ tema de dezvoltare și toate datele de contact pe adresa de e-mail eencanhelp@adrvest.ro, iar un consultant EEN vă va contacta în cel mai scurt timp posibil!

Suntem online pe Facebook - https://www.facebook.com/eenroboost/ pentru dumneavoastră și actualizăm în permanență pagina noastră cu informații, resurse, posibilităţi de finanțare, evenimente online.

***

Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativă a Comisiei Europene, cea mai mare rețea europeană care sprijină întreprinderile, activă în peste 60 de țări din întreaga lume.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest este parte a reţelei EEN prin Consorţiul RO-BOOST SMEs.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia