AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Au început înscrierile pentru premiile “Noulului Bauhaus european”, ediția 2022

În urma succesului primei ediții organizate anul trecut, Comisia Europeană […]

Mai mult
Locuitorii din Regiunea Vest și-au prezentat ideile despre cum pot deveni orașele mai prietenoase cu oamenii și cu mediul

Provocarea „Cum putem aduce natura în orașe prin POR Vest […]

Mai mult
Webinar despre noul Cadru de Mobilitate Urbană

Transport public, mersul pe jos sau cu bicicleta. Sunt doar […]

Mai mult
Anunț important pentru beneficiarii contractelor de finanțare încheiate în cadrul Regio-POR 2014 – 2020: Contractele de achiziție publică, respectiv cele sectoriale de lucrări pot fi ajustate prin actualizarea prețurilor aferente materialelor

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a publicat în 30 decembrie Ordinul nr.2050 pentru […]

Mai mult
Arhiva
  1. Prima pagina
  2. /
  3. EEN can Help

#EENCanHelp

Continuăm campania “EEN Can Help”, cu scopul de a oferi sprijin firmelor din Regiunea Vest, prin servicii adaptate la prezentul imperativ şi cu viziune creativă pentru viitorul imediat.

Reţeaua Enterprise Europe Network (EEN) funcţionează pe bază de structuri parteneriale care implementează servicii gratuite de suport, utilizând un set comun de instrumente.

EEN gestionează cea mai mare bază de date online cu oportunități de afaceri.

Serviciile de internaționalizare pe care le oferim constă în sprijinirea firmelor pentru identificarea de parteneri în alte state ale Uniunii Europene sau asociate.

Astfel, dacă aveți nevoie de furnizori, căutați soluții alternative de aprovizionare, nu aveți acces la materii prime, căutați tehnologii pentru reconversia producției, vreți să vă schimbați modelul de afaceri sau aveți orice altă problemă ce ține de competența noastră, vă rugăm să ne contactați.

De asemenea, puteți căuta parteneri de afaceri și de cercetare care să producă, să distribuie, să co-dezvolte și să furnizeze produsele, ideile și serviciile dumneavoastră.

Totodată, dacă intenționati să va creșteti veniturile din inovarea de produs, serviciu sau proces, venim în ajutor cu un serviciu gratuit, dedicat, de îmbunătățire a capacităţii de management al inovării. Consultanții noștri utilizează instrumentele Academiei IMP3rove, care oferă cea mai complexă metodă de evaluare și creștere a perfomanței managementului inovării existentă la nivel european, recunoscută de Comisia Europeană.

Echipa EEN din cadrul ADR Vest este pregătită să vă ofere suport!

Scrieți-ne un mesaj cu problema/ nevoia/ tema de dezvoltare și toate datele de contact pe adresa de e-mail eencanhelp@adrvest.ro, iar un consultant EEN vă va contacta în cel mai scurt timp posibil!

Suntem online pe Facebook - https://www.facebook.com/eenroboost/ pentru dumneavoastră și actualizăm în permanență pagina noastră cu informații, resurse, posibilităţi de finanțare, evenimente online.

***

Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativă a Comisiei Europene, cea mai mare rețea europeană care sprijină întreprinderile, activă în peste 60 de țări din întreaga lume.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest este parte a reţelei EEN prin Consorţiul RO-BOOST SMEs.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia