AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Regiunea Vest, implicată într-un proiect internațional de reducere a risipei alimentare

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest este partener asociat într-un […]

Mai mult
Strategia pentru dezvoltarea economică, socială și de mediu a Văii Jiului (2021 – 2030), în consultare publică

A fost elaborată o nouă versiune a „Strategiei pentru dezvoltarea […]

Mai mult
The BIG Tomorrow și transformarea digitală, eveniment dedicat IMM-urilor din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în parteneriat cu Vodafone […]

Mai mult
POR 2014-2020: se încheie perioada de depunere a proiectelor pentru centre comunitare integrate. Urmează un nou apel

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Arhiva

#EENCanHelp

Continuăm campania “EEN Can Help”, cu scopul de a oferi sprijin firmelor din Regiunea Vest, prin servicii adaptate la prezentul imperativ şi cu viziune creativă pentru viitorul imediat.

Reţeaua Enterprise Europe Network (EEN) funcţionează pe bază de structuri parteneriale care implementează servicii gratuite de suport, utilizând un set comun de instrumente.

EEN gestionează cea mai mare bază de date online cu oportunități de afaceri.

Serviciile de internaționalizare pe care le oferim constă în sprijinirea firmelor pentru identificarea de parteneri în alte state ale Uniunii Europene sau asociate.

Astfel, dacă aveți nevoie de furnizori, căutați soluții alternative de aprovizionare, nu aveți acces la materii prime, căutați tehnologii pentru reconversia producției, vreți să vă schimbați modelul de afaceri sau aveți orice altă problemă ce ține de competența noastră, vă rugăm să ne contactați.

De asemenea, puteți căuta parteneri de afaceri și de cercetare care să producă, să distribuie, să co-dezvolte și să furnizeze produsele, ideile și serviciile dumneavoastră.

Totodată, dacă intenționati să va creșteti veniturile din inovarea de produs, serviciu sau proces, venim în ajutor cu un serviciu gratuit, dedicat, de îmbunătățire a capacităţii de management al inovării. Consultanții noștri utilizează instrumentele Academiei IMP3rove, care oferă cea mai complexă metodă de evaluare și creștere a perfomanței managementului inovării existentă la nivel european, recunoscută de Comisia Europeană.

Echipa EEN din cadrul ADR Vest este pregătită să vă ofere suport!

Scrieți-ne un mesaj cu problema/ nevoia/ tema de dezvoltare și toate datele de contact pe adresa de e-mail eencanhelp@adrvest.ro, iar un consultant EEN vă va contacta în cel mai scurt timp posibil!

Suntem online pe Facebook - https://www.facebook.com/eenroboost/ pentru dumneavoastră și actualizăm în permanență pagina noastră cu informații, resurse, posibilităţi de finanțare, evenimente online.

***

Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativă a Comisiei Europene, cea mai mare rețea europeană care sprijină întreprinderile, activă în peste 60 de țări din întreaga lume.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest este parte a reţelei EEN prin Consorţiul RO-BOOST SMEs.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia