AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PS, un nou ghid publicat: Investiții în oncologie – dotare laboratoare genetică și anatomie patologică

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Programul Sănătate: trei noi ghiduri de finanțare lansate, cu un buget de 78 de milioane de euro, pentru proiecte etapizate

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Accesează Vest Design și generează materialele de comunicare pentru proiectul tău finanțat prin Programul Regional Vest!

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest lansează un nou instrument în […]

Mai mult
Programul Sănătate: se prelungește perioada de depunere a proiectelor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. EEN Can Help –...

EEN Can Help – ADR Vest oferă suport firmelor din Regiunea Vest care caută furnizori, materii prime şi soluţii pentru inovare şi reconversia producţiei în contextul COVID-19

06/04/2020

Pentru a veni în sprijinul firmelor din Regiunea Vest care încearcă să găsească soluţii la provocările cu care se confruntă în contextul pandemiei COVID-19, Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, prin Consorţiul RO-BOOST SMEs, ca parte a reţelei Enterprise Europe, demarează campania „EEN Can Help”.

Prin această campanie încercăm să oferim sprijin companiilor din regiune care au nevoie de suportul Enterprise Europe Network în perioada următoare. Venim în ajutorul celor care au nevoie de furnizori, care caută soluţii alternative de aprovizionare, care nu au acces la diferite materii prime, care caută tehnologii pentru reconversia producţiei sau care vor să îşi schime modelul de afaceri. Dorim să venim în întâmpinarea firmelor cu câteva servicii dedicate.

Ca punct de plecare, în acest sens, echipa EEN din cadrul ADR Vest a contactat firmele din Regiunea Vest cu care a avut colaborări anterioare pentru a vedea cu ce probleme se confruntă acestea şi ce necesităţi concrete au.

În urma demersului au fost identificate necesităţi care ţin de asigurarea furnizorilor - recalibrarea furnizorilor de materii prime, suplimentarea conexiunilor în materie de furnizori, găsirea unor soluţii alternative de aprovizionare şi acces la materii prime (agrofood şi alte sectoare), pe de o parte, respectiv nevoia de inovare şi de a accede la tehnologii pentru reconversia şi extinderea producţiei sau serviciilor oferite, pe de altă parte.

Echipa EEN din cadrul Ro-Boost SMEs/ ADR Vest va sta la dispoziţia firmelor cu un set de servicii gratuite de informare, sprijin şi consiliere. Serviciile oferite vor fi adaptate în funcţie de nevoile specifice identificate.

Firmele pot contacta echipa noastră de suport printr-un email pe adresa eencanhelp@adrvest.ro pentru a ne spune cu ce provocări se confruntă în această perioadă şi vom încerca să găsim soluţii împreună.

***

Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativă a Comisiei Europene. Este cea mai mare rețea europeană care sprijină întreprinderile mici şi mijlocii în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creşterea competitivităţii şi dezvoltarea inteligentă şi durabilă, fiind activă în peste 60 de țări din întreaga lume.

***

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați: telefon/fax - 0256/ 491.981, 0256/ 491.923; e-mail – helpdesk@adrvest.ro și office@adrvest.ro.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia