AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Anunț important pentru beneficiarii contractelor de finanțare încheiate în cadrul Regio-POR 2014 – 2020. S-a publicat metodologia de ajustare a prețurilor aferente materialelor de construcții

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a publicat în 21 septembrie Ordinul nr. 1336 pentru […]

Mai mult
Conferință internațională “Valorile europene în regiunile din România“

Care este viitorul regiunilor din România? Care sunt direcțiile UE […]

Mai mult
Atelier de lucru pentru firmele din Regiunea Vest

Proiectul Digital Regions aduce împreună opt regiuni europene cu interese […]

Mai mult
Prelungire termen pentru depunerea de proiecte

Vești bune pentru cei interesați de Axa Prioritară 9 - […]

Mai mult
Arhiva

Companiile din industria agroalimentara a Regiunii Vest se mai pot inscrie la evenimentul de brokeraj international organizat de ADR Vest pana joi, 7 septembrie, ora 15:00

05/09/2017

Pana in acest moment, 33 de organizatii din Romania, Franta, Serbia si Ungaria s-au inscris deja pentru a participa la evenimentul de brokeraj.

Companiile din industria agroalimentara a Regiunii Vest se mai pot inscrie pana joi, 7 septembrie 2017, la ora 15:00, la evenimentul de brokeraj (intalniri bilaterale) international organizat in Arad de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) in parteneriat cu Asociatia Tehimpuls, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad, Casa Nationala de Comert a Ungariei si Agentia de Dezvoltare a Serbiei.

Evenimentul, dedicat companiilor (producatori de produse, utilaje sau ambalaje, distribuitori, cercetatori, s.a.m.d.) din industria agroalimentara a Regiunii Vest, va avea loc la Expo Arad din municipiul Arad, in data de 8 septembrie 2017.

Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuita. Inscrierea se poate face doar ca urmare a realizarii unei inregistrari on-line, in limba engleza, accesand link-ul https://agromalim.b2match.io. Ulterior completarii profilului firmei – profil ce contine o descriere a companiei si informatii despre cererea/oferta acesteia – se vor putea stabili intalnirile bilaterale.

 Pe parcursul celor 2 ore si jumatate in care se va desfasura evenimentul, intre orele 10:30 si 13:00, organizatiile participante din Regiunea Vest vor putea stabili colaborari sau parteneriate cu companii din alte tari europene, isi vor putea dezvolta propriile retele de parteneri strategici transnationali si isi vor putea face o imagine asupra ofertei in domeniul agroalimentar.

Fiecare dintre companiile din Regiunea Vest participante la evenimentul de brokeraj se va intalni cu organizatii din alte tari europene, avand alocate aproximativ 20 de minute pentru fiecare intalnire stabilita. Astfel, La 8 astfel fiecare companie din Regiunea Vest inscrisa la eveniment va putea participa la 8 intalniri bilateralepe parcursul evenimentului.

***

Evenimentul de brokeraj organizat de ADR Vest este spijinit de Enterprise Europe Network (EEN) – retea europeana prezenta in peste 60 de tari, al carei scop este acela de a sprijini intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri) in dezvoltarea potentialului inovativ si de afaceri pentru cresterea competitivitatii si dezvoltare inteligenta si durabila. ADR Vest este partener al retelei EEN incepand din 1 ianuarie 2015.

Evenimentul de brokeraj este parte componenta a targului Agroalim organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad. Informatii detaliate despre targ se gasesc pe pagina web a organizatorilor - http://www.ccia-arad.ro/agromalim/. Organizatorii au invitat sa participe, pe langa companii din Regiunea Vest, si companii din Austria, Bulgaria, Germania, Serbia, Slovacia, Ungaria.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia