AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PS, un nou ghid publicat: Investiții în oncologie – dotare laboratoare genetică și anatomie patologică

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Programul Sănătate: trei noi ghiduri de finanțare lansate, cu un buget de 78 de milioane de euro, pentru proiecte etapizate

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Accesează Vest Design și generează materialele de comunicare pentru proiectul tău finanțat prin Programul Regional Vest!

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest lansează un nou instrument în […]

Mai mult
Programul Sănătate: se prelungește perioada de depunere a proiectelor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Companii din Belgia, în...

Companii din Belgia, în căutare de parteneri de afaceri în România. Misiune economică la Timișoara

04/10/2019

Biroul Economic şi Comercial al Regiunii Valonia de pe lângă Ambasada Belgiei la Bucureşti - Agenția Valonă pentru Export și Investiții (AWEX), împreună cu Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest vor organiza o misiune economică la Timișoara.

Evenimentul se va desfășura în data de 23 octombrie 2019, la sediul ADR Vest de pe strada Proclamația de la Timișoara nr. 5, et. 1 (sala de consiliu), între orele 9:00 – 17:00.

Trei companii importante din Belgia și-au anunțat participarea la această misiune economică multisectorială - John Cockerill Environment, Lutosa și Menart, iar firmele din Regiunea Vest interesate de activitatea acestora, de eventuale parteneriate și relații de colaborare sunt așteptate la eveniment.

AWEX sprijină exportatorii valoni în proiectele lor de internaționalizare și promovează totodată dezvoltarea de investiții în Regiunea Valonia.

Participarea la întâlnire este gratuită, este necesară doar transmiterea unei confirmări prin e-mail, la adresa bianca.tataru@adrvest.ro, până în data de 11 octombrie 2019.

Misiunea economică este organizată cu suportul Enterprise Europe Network (EEN), cea mai mare rețea europeană care sprijină întreprinderile mici și mijlocii în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creşterea competitivităţii şi dezvoltarea inteligentă şi durabilă. 

ADR Vest este parte a acestei rețele, prin Consorțiul RO-Boost SMEs. AWEX este membră a rețelei Enterprise Europe și coordonează EEN Wallonia.

***

Divizia John Cockerill Environment a John Cockerill Group oferă instalații la cheie pentru tratarea gazelor corozive, nocive și mirositoare, precum și diferite metode de tratare a apelor uzate industriale și urbane. (https://johncockerill.com/en/environment/)

Compania Lutosa are o lungă istorie în procesarea cartofilor, produce diferite sortimente - cartofi pre-prăjiți, congelați sau refrigerați, fulgi de cartofi deshidratați, precum și game organice de cartofi congelați, refrigerați, deshidratați etc. (www.lutosa.com)

Menart este o companie de familie fondată în 1961, care oferă utilaje pentru valorificarea deșeurilor solide, organice și vegetale (compost, tratare, umidificare și aerare reziduuri solide de la stații de epurare, tocătoare de capacitate mare pentru deșeuri vegetale, utilaje pentru tocat diferite deșeuri etc). (www.menart.eu)

***

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați: telefon/fax - 0256/ 491.981, 0256/ 491.923; e-mail – helpdesk@adrvest.ro și office@adrvest.ro.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia