AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Fonduri europene pentru piste de biciclete, trotuare noi și vehicule electrice, prin Programul Regional Vest, în municipiul Caransebeș

Un nou proiect contractat în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027: […]

Mai mult
PS: Finanțări active pentru investiții în laboratoarele de microbiologie ale unităților sanitare publice

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Un nou apel de proiecte lansat în cadrul Programului Sănătate, pentru investiții în oncologie

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
PTJ: Proiecte în valoare de aproape 700 de milioane de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara!

Nu mai puțin de 58 de proiecte au fost depuse […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Comitetul de Monitorizare a...

Comitetul de Monitorizare a Programului Tranziţie Justă, organizat în premieră în Regiunea Vest

14/12/2023

Cea de-a treia reuniune a Comitetului de Monitorizare a Programului Tranziţie Justă a ajuns în zonele în care se vor face investiții în cadrul programului. După două evenimente organizate la București, comitetul s-a întrunit în municipiul Hunedoara.

În prezența Andreei-Anamaria Naggar, Secretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Alinei Costăchescu, Director general - Autoritatea de Management pentru Programul Tranziție Justă; a mai multor responsabili DG Regio, precum și a reprezentanților celor șase județe care vor beneficia de Programul Tranziție Justă, Comitetul de Monitorizarea a aprobat metodologia și criteriile de evaluare pentru două ghiduri:

  • „Sprijinirea tranziției forței de muncă, Componenta - Sprijin pentru adaptarea la schimbare a lucrătorilor, întreprinderilor și antreprenorilor”;
  • „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – Componenta „Sprijin pentru creșterea durabilă a microîntreprinderilor și crearea de locuri de muncă”.

Vă reamintim că, începând cu 20 decembrie, se vor putea depune proiecte pentru apelul „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – componenta „Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă”.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia