AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Sesiune de informare privind Programul Sănătate – finanțările pentru oncologie și microbiologie

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Proiecte în valoare totală de aproape 2,2 miliarde de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara, prin Programul Tranziție Justă

Interes crescut pentru primul apel dedicat IMM-urilor din județul Hunedoara, […]

Mai mult
Fonduri europene pentru piste de biciclete, trotuare noi și vehicule electrice, prin Programul Regional Vest, în municipiul Caransebeș

Un nou proiect contractat în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027: […]

Mai mult
PS: Finanțări active pentru investiții în laboratoarele de microbiologie ale unităților sanitare publice

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Cinci noi ghiduri de...

Cinci noi ghiduri de finanțare lansate în consultare publică în cadrul Programului Sănătate

15/01/2024

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, Organism Intermediar pentru Programul Sănătate, anunță că Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene – Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate a publicat în consultare publică, în data de 12 ianuarie 2024, cinci noi ghiduri de finanțare, dintre care trei cu adresabilitate pentru beneficiarii din Regiunea Vest.

 Sunt vizați beneficiarii care au avut proiecte contractate în cadrul POR, respectiv POIM, proiecte care nu s-au finalizat în exercițiul financiar 2014-2020.

Cele trei ghiduri în consultare publică:

  • Ghidul Solicitantului pentru Apelul de proiecte „Investiții în infrastructura publică a ambulatoriilor sprijinite prin POR 2014-2020 – operațiuni etapizate”;

Ghidul este aferent Priorității 1 - Creșterea calității serviciilor de asistență medicală primară, comunitară, a serviciilor oferite în regim ambulatoriu și îmbunătățirea și consolidarea serviciilor preventive.

Propunerile și observațiile pe marginea acestui ghid pot fi transmise pe adresa de email ambulatorii.etapizate@mfe.gov.ro până la data de 02.02.2024, data încheierii procesului de consultare publică. Detalii, aici.

  • Ghidul Solicitantului pentru Apelul de proiecte „Continuarea investițiilor pentru structurile care utilizează fluide medicale pentru desfășurarea actului medical terapeutic și din structurile mari consumatoare de energie electrică la nivelul spitalelor publice din sistemul sanitar de stat finanțate prin POIM 2014-2020 – operațiuni etapizate”;

Ghidul este aferent Priorității 4 - Investiții în infrastructuri spitalicești și sanitare. Propunerile și observațiile pe marginea acestui ghid pot fi transmise pe adresa fluide.etapizate@mfe.gov.ro până la data de 02.02.2024. Detalii, aici.

  • Ghidului Solicitantului pentru Apelul de proiecte „Investiții în infrastructurile publice de unități de primiri urgențe și compartimentele de primiri urgente (inclusiv cu echipamente și dispozitive medicale care deservesc UPU/ CPU) sprijinite prin POR 2014-2020 - proiecte etapizate”.

Ghidul este aferent Priorității 4 - Investiții în infrastructuri spitalicești și sanitare. Propunerile și observațiile pot fi transmise pe adresa upu.etapizate@mfe.gov.ro până la data de 02.02.2024. Detalii, aici.

Cele trei ghiduri de finanțare, inclusiv listele cu beneficiarii eligibili, pot fi consultate pe website-ul ADR Vest, la secțiunea destinată Programului Sănătate – Ghiduri de finanțare în consultare.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia