AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Continuăm investițiile în educație și infrastructură, în regiunea Vest

Școala cu clasele I-IV din Băile Herculane va fi reabilitată, […]

Mai mult
Aprobarea Ghidului Solicitantului - Condiţii specifice de accesare a fondurilor pentru apelul de proiecte nr. POR/2022/1/1.1/0S 1.2/2 - Proof of Concept

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Organism […]

Mai mult
ADR Vest și Institutul de Excelență în Antreprenoriat lansează un accelerator dedicat start-upurilor din Regiunea Vest

Antreprenorii din Regiunea Vest vor beneficia de un program de […]

Mai mult
S-au pus bazele unei colaborări între Regiunea Vest și Israel. Primele rezultate concrete ar putea apărea în toamna acestui an

Cercetare și inovare, sănătate, agricultură și industria de apărare sunt […]

Mai mult
Arhiva
  1. Prima pagina
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Chestionar pentru posibilii beneficiari...

Chestionar pentru posibilii beneficiari ai acceleratoarelor de afaceri

02/03/2022

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional Vest 2021-2027, dorește să utilizeze alături de granturi, un nou tip de finanțare.

Este vorba despre instrumentele financiare pentru susținerea start-up-urilor inovative și IMM-urilor care realizează produse / servicii inovative, utilizează noi tehnologii și au potențial de dezvoltare a pieței și a capacității de export.

Finanțarea se va realiza în cadrul Priorității 1: O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice, Obiectivul specific a (iii) Intensificarea creșterii durabile și a competitivității IMM-urilor și crearea de locuri de muncă în cadrul IMM-urilor, inclusiv prin investițiiproductive din fonduri europene.

Așadar, dacă sunteți o companie tânără care a realizat un produs inovativ sau e în curs de realizare a acestuia; aveți nevoie de finanțare sau de sprijin ca să depășiți problemele apărute; sau aveți o idee de afaceri de succes dar nu știți cum să începeți și de unde să obțineți banii necesari, spuneți-ne care sunt instrumentele cele mai potrivite pentru nevoile dumneavoastră, pentru finanțare din Programul Operațional Regional 2021-2027.

Vă invităm să completați acest chestionar, până în 20 martie, ora 18:00.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia