AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PS, un nou ghid publicat: Investiții în oncologie – dotare laboratoare genetică și anatomie patologică

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Programul Sănătate: trei noi ghiduri de finanțare lansate, cu un buget de 78 de milioane de euro, pentru proiecte etapizate

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Accesează Vest Design și generează materialele de comunicare pentru proiectul tău finanțat prin Programul Regional Vest!

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest lansează un nou instrument în […]

Mai mult
Programul Sănătate: se prelungește perioada de depunere a proiectelor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Centralizatorul întrebărilor și răspunsurilor...

Centralizatorul întrebărilor și răspunsurilor pentru Ghidul de finanțare al PR Vest - Sprijin pentru microîntreprinderi (servicii)

04/07/2023

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Vest 2021-2027 a publicat astăzi, 4 iulie, Centralizatorul răspunsurilor la observațiile și propunerile transmise  în perioada de consultare publică, pentru Ghidul de finanțare aferent Intervenției Regionale - Sprijin pentru microîntreprinderi, apelul de proiecte nr. PRV/1.3.A/2, destinat microîntreprinderilor care desfășoară activități în domeniul serviciilor, precum și răspunsurile la acestea. Documentul se regăsește aici.

Versiunea draft a Ghidului solicitantului de finanțare, grila de evaluare și selecție și lista cheltuielilor eligibile și neeligibile, publicate în consultare publică în 18 mai se regăseșc aici.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să contactați Biroul de HelpDesk din cadrul ADR Vest: telefon/ fax: 0256-491.923, e-mail: helpdesk@adrvest.ro.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia