AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

A fost prelungit termenul pentru cele trei apeluri de exprimare a interesului lansate în cadrul Programului Tranziție Justă

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Șase apeluri noi de proiecte pentru eficientizarea energetică a clădirilor rezidențiale, lansate prin Programul Regional Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Autoritate […]

Mai mult
Trei apeluri de exprimare a interesului lansate în cadrul Programului de Tranziție Justă

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Programul Sănătate – sesiuni de prezentare pentru potențialii beneficiari din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Atelier de lucru pentru...

Atelier de lucru pentru firmele din Regiunea Vest

16/09/2021

Proiectul Digital Regions aduce împreună opt regiuni europene cu interese comune în abordarea conceptului Industry 4.0 în industriile și ecosistemele acestora.

Digital Regions va genera un plan de acțiune la nivel regional ce va conține recomandări și propuneri de măsuri concrete care vor influența atât Programul Operațional Regional 2021-2027, cât și firmele, în abordarea digitalizarii interne, duse la nivelul Industry 4.0.

Ca parte a acestui demers, ADR Vest in calitate de partener, va organiza un atelier virtual pe tema “Skills Development in Industry 4.0”. Atelierul este destinat partenerilor din cele 8 regiuni participante in proiect, precum și firmelor din Regiunea Vest interesate de acest subiect. Limba evenimentului va fi engleza.

Adăugă-ți în agendă data de 22 Septembrie 2021, incepand cu ora 11.00. Participarea este gratuită, dar se face în baza unei înscrieri pana în 21 septembrie, printr-un email la cristin.cistelecan@adrvest.ro. Ulterior confirmării veti primi link-ul pentru  participare.

Pe parcursul celor două ore, atelierul vă va aduce două prezentări pe tema dezvoltării de aptitudini și abilități noi în contextul Industry 4.0. Subiectele vor aborda mai multe topicuri care sunt de actualitate pentru digitalizarea firmelor.

Proiectul @Digital.Regions este finanțat prin programul Interreg Europe.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia