AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Continuăm investițiile în educație și infrastructură, în regiunea Vest

Școala cu clasele I-IV din Băile Herculane va fi reabilitată, […]

Mai mult
Aprobarea Ghidului Solicitantului - Condiţii specifice de accesare a fondurilor pentru apelul de proiecte nr. POR/2022/1/1.1/0S 1.2/2 - Proof of Concept

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Organism […]

Mai mult
ADR Vest și Institutul de Excelență în Antreprenoriat lansează un accelerator dedicat start-upurilor din Regiunea Vest

Antreprenorii din Regiunea Vest vor beneficia de un program de […]

Mai mult
S-au pus bazele unei colaborări între Regiunea Vest și Israel. Primele rezultate concrete ar putea apărea în toamna acestui an

Cercetare și inovare, sănătate, agricultură și industria de apărare sunt […]

Mai mult
Arhiva
  1. Prima pagina
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Anunț important referitor la...

Anunț important referitor la apelul de proiecte nr.POR/2018/1/1.1.A/1

21/04/2022

Anunțul se referă la apelul de proiecte nr.POR/2018/1/1.1.A/1, Axa prioritară 1, Prioritatea de investiții 1.1., Operațiunea A- Infrastructura de inovare și transfer tehnologic.

Ghidul solicitantului pentru apel a fost modificat. Astfel, perioada de implementare a activităților proiectului după semnarea contractului de finanțare nu va depăși 31.12.2023.

Conform ghidului, „perioada de implementare a activităților proiectului se referă atât la activitățile realizate înainte de depunerea cererii de finanțare, cât și la activitățile ce urmează a fi realizate după momentul contractării proiectului și nu depășește data de 31.12.2023.”

Ordinul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației nr. 638 din 21.04.2022 pentru modificarea Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor pentru apelul de proiecte nr. POR/2018/1/1.1.A/1 se poate consulta pe site-ul ADR Vest, www.adrvest.ro la link-ul: https://adrvest.ro/ghidul-specific-pi-1-1-a/.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia