AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PTJ: Peste 50 de proiecte depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara

Participare semnificativă a sectorului privat din județul Hunedoara la primul […]

Mai mult
Ghid publicat: Lansare Apel de selecție a beneficiarilor de servicii suport pentru digitalizare, destinat IMM-urilor prin intermediul EDIH DIGIVEST

Consorțiul DIGIVEST, format din ADR Vest (lider de proiect), Clusterul Regional Tehnologia Informațiilor […]

Mai mult
PS, un nou ghid publicat: Investiții în oncologie – dotare laboratoare genetică și anatomie patologică

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Programul Sănătate: trei noi ghiduri de finanțare lansate, cu un buget de 78 de milioane de euro, pentru proiecte etapizate

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Al treilea proiect depus...

Al treilea proiect depus in Regiunea Vest pentru finantare din Programului Operational Regional 2007-2013

15/11/2007

Al treilea proiect depus in  Regiunea Vest  pentru finantare din Programului Operational Regional 2007-2013


Luni, 5 noiembrie 2007, la sediul ADR Vest din Timiºoara — in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional 2007-2013,  a fost depus cel de-al treilea proiect pe Axa Prioritara 2, Domeniul major de interventie 2.1 “Reabilitarea ºi modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane-inclusiv constructia / reabilitarea ºoselelor de centura”. 


Proiectul a fost depus de catre Consiliul Local al Oraºului Petrila, in calitate de solicitant, ºi are drept titlu "Modernizare (ranforsare) Strada Republicii — Cimpa din Oraºul Petrila” , in cadrul caruia se vizeaza reabilitarea, respectiv ranforsarea , a 7,69 km de drum din Oraºul Petrila.


Valoarea totala a investitiei se ridica la suma de 11,003,967,17 RON, din care valoarea Asistentei Financiare nerambursabile solicitate este de 8,941,145,96 RON. Durata de implementare a acestui proiectului este de 10 luni.


Axa prioritara "Imbunatatirea infrastructurii de transport regionale ºi locale” lansata oficial in data de 10 septembrie 2007, vizeaza reabilitarea ºi modernizarea retelei de drumuri judetene, a strazilor urbane, precum ºi constructia/reabilitarea ºoselelor de centura cu statut de drum judetean/urban, avand un rol important in economia regiunilor, intrucat reprezinta o preconditie a dezvoltarii regiunilor ºi a unor zone mai izolate din cadrul regiunilor.


 In cadrul acestei axe prioritare exista un singur domeniu major de interventie respectiv 2.1 "Reabilitarea ºi modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane-inclusiv constructia/reabilitarea ºoselelor de centura”.


Obiectivul acestei axe il reprezinta imbunatatirea accesibilitatii regiunilor ºi mobilitatii populatiei, bunurilor ºi serviciilor, in vederea stimularii dezvoltarii economice durabile.


Alocarea financiara orientativa pentru Axa 2 este de 876.711.006 Euro la nivel national, din care Regiuni Vest ii sunt alocate fonduri in valoare de 90.650.000 Euro.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia