AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PTJ: Apel pentru idei de proiecte: Tehnologii strategice pentru Europa

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Apel pentru idei de proiecte în domeniul sănătății

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Sesiune de informare privind Programul Sănătate – finanțările pentru oncologie și microbiologie

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Proiecte în valoare totală de aproape 2,2 miliarde de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara, prin Programul Tranziție Justă

Interes crescut pentru primul apel dedicat IMM-urilor din județul Hunedoara, […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. ADR Vest sprijina companiile...

ADR Vest sprijina companiile din Regiunea Vest prin intermediul Enterprise Europe Network in vederea atingerii obiectivelor de business

18/04/2016

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) va organiza miercuri - 20 aprilie 2016 - in sala de consiliu a agentiei o sesiune de informare in cadrul careia vor fi prezentate oportunitatile pentru dezvoltarea potentialului inovativ si de afaceri oferite de Enterprise Europe Network.

Scopul organizarii acestei sesiuni este acela de sprijini intreprinderile mici si mijlocii din Regiunea Vest in demersul lor de atingere a obiectivelor de business. In cadrul evenimentului, se vor analiza si dezbate nevoile companiilor tinere din zona de consultanta si servicii suport raportat la expertiza existenta la nivel regional.

***

Enterprise Europe Network este o retea europeana prezenta in peste  50 de tari care are ca scop sprijinirea intreprinderilor mici si mijlocii în dezvoltarea potentialului inovativ si de afaceri, prin furnizarea de servicii suport si consultanta personalizate. Aceste servicii cu valoare adaugata sunt furnizate prin intermediul organizarii de evenimente, training-uri, mentoring, intalniri, activitati de brokeraj si misiuni economice.

Incepand cu 1 ianuarie 2015, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, alaturi de partenerii sai din cadrul Consortiului RO-Boost SMEs, a devenit organizatie gazda a platformei Enterprise Europe Network (EEN) finantata de catre Comisia Europeana, pentru regiunile Vest si Sud Vest.

Informatii despre Consortiul Ro-Boost SMEs si serviciile pe care acesta le ofera se gasesc aici.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia