AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

POR Vest 2021-2027 în consultare publică

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), în calitate de Autoritate de Management pentru […]

Mai mult
Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene: „Susțin complet procesul de regionalizare a fondurilor europene”

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a făcut o […]

Mai mult
Legea pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 122/2020, trimisă spre reexaminare

Președintele României, Klaus Iohannis, a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea […]

Mai mult
Programul Operațional Regional (POR) Vest 2021-2027, apreciat de Comisia Europeană

Aprecierile pozitive din partea reprezentanților Comisiei Europene pentru gradul de maturitate al POR […]

Mai mult
Arhiva

ADR Vest sprijina companiile din Regiunea Vest prin intermediul Enterprise Europe Network in vederea atingerii obiectivelor de business

18/04/2016

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) va organiza miercuri - 20 aprilie 2016 - in sala de consiliu a agentiei o sesiune de informare in cadrul careia vor fi prezentate oportunitatile pentru dezvoltarea potentialului inovativ si de afaceri oferite de Enterprise Europe Network.

Scopul organizarii acestei sesiuni este acela de sprijini intreprinderile mici si mijlocii din Regiunea Vest in demersul lor de atingere a obiectivelor de business. In cadrul evenimentului, se vor analiza si dezbate nevoile companiilor tinere din zona de consultanta si servicii suport raportat la expertiza existenta la nivel regional.

***

Enterprise Europe Network este o retea europeana prezenta in peste  50 de tari care are ca scop sprijinirea intreprinderilor mici si mijlocii în dezvoltarea potentialului inovativ si de afaceri, prin furnizarea de servicii suport si consultanta personalizate. Aceste servicii cu valoare adaugata sunt furnizate prin intermediul organizarii de evenimente, training-uri, mentoring, intalniri, activitati de brokeraj si misiuni economice.

Incepand cu 1 ianuarie 2015, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, alaturi de partenerii sai din cadrul Consortiului RO-Boost SMEs, a devenit organizatie gazda a platformei Enterprise Europe Network (EEN) finantata de catre Comisia Europeana, pentru regiunile Vest si Sud Vest.

Informatii despre Consortiul Ro-Boost SMEs si serviciile pe care acesta le ofera se gasesc aici.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia