AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

ADR Vest devine Autoritate de Management

Începând de astăzi, ADR Vest, a devenit oficial Autoritate de […]

Mai mult
Apel nou lansat de UE: ”100 de orașe neutre climatic și inteligente până în 2030”

Orașul tău poate deveni un exemplu pentru întreg continentul și […]

Mai mult
ADR Vest, reprezentată la Conferința Internațională ,,Perspectivele Politicii de Dezvoltare Regională”

Politica regională a Uniunii Europene poate fi o sursă de […]

Mai mult
Romeo Dunca este noul președinte al CDR Vest

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Vest are un nou președinte. Romeo […]

Mai mult
Arhiva
  1. Prima pagina
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. ADR Vest sprijina companiile...

ADR Vest sprijina companiile din Regiunea Vest prin intermediul Enterprise Europe Network in vederea atingerii obiectivelor de business

18/04/2016

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) va organiza miercuri - 20 aprilie 2016 - in sala de consiliu a agentiei o sesiune de informare in cadrul careia vor fi prezentate oportunitatile pentru dezvoltarea potentialului inovativ si de afaceri oferite de Enterprise Europe Network.

Scopul organizarii acestei sesiuni este acela de sprijini intreprinderile mici si mijlocii din Regiunea Vest in demersul lor de atingere a obiectivelor de business. In cadrul evenimentului, se vor analiza si dezbate nevoile companiilor tinere din zona de consultanta si servicii suport raportat la expertiza existenta la nivel regional.

***

Enterprise Europe Network este o retea europeana prezenta in peste  50 de tari care are ca scop sprijinirea intreprinderilor mici si mijlocii în dezvoltarea potentialului inovativ si de afaceri, prin furnizarea de servicii suport si consultanta personalizate. Aceste servicii cu valoare adaugata sunt furnizate prin intermediul organizarii de evenimente, training-uri, mentoring, intalniri, activitati de brokeraj si misiuni economice.

Incepand cu 1 ianuarie 2015, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, alaturi de partenerii sai din cadrul Consortiului RO-Boost SMEs, a devenit organizatie gazda a platformei Enterprise Europe Network (EEN) finantata de catre Comisia Europeana, pentru regiunile Vest si Sud Vest.

Informatii despre Consortiul Ro-Boost SMEs si serviciile pe care acesta le ofera se gasesc aici.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia