AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PTJ: Apel pentru idei de proiecte: Tehnologii strategice pentru Europa

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Apel pentru idei de proiecte în domeniul sănătății

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Sesiune de informare privind Programul Sănătate – finanțările pentru oncologie și microbiologie

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Proiecte în valoare totală de aproape 2,2 miliarde de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara, prin Programul Tranziție Justă

Interes crescut pentru primul apel dedicat IMM-urilor din județul Hunedoara, […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. ADR Vest și-a mutat...

ADR Vest și-a mutat sediul la Nokia - Bega Business Center

01/03/2024

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest funcționează, începând cu data de 1 martie 2024, într-un nou sediu, în clădirea Nokia – Bega Business Center, pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 8, etaj 3, Timișoara, 300158.

Mutarea din imobilul de pe strada Gheorghe Lazăr nr. 14, Timișoara, în care ADR Vest a funcționat până în prezent, are loc în scopul eficientizării activității în contextul dezvoltării programelor europene și preluării de noi programe.

Rugăm toți colaboratorii, partenerii și beneficiarii să se adreseze organizației noastre la noul sediu din clădirea Nokia BBC, de pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 8.

Vă reamintim, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest are o experiență de 25 de ani în gestionarea programelor finanțate din fonduri europene și deține în prezent rolul de Autoritate de Management pentru Programul Regional Vest 2021-2027, Organism Intermediar pentru Programul Tranziție Justă – Județul Hunedoara și Organism Intermediar pentru Programul Sănătate în Regiunea Vest.

Totodată, ADR Vest desfășoară activități de promovare a investițiilor în Regiunea Vest, este implicată în momentul de față în șase proiecte internaționale și oferă servicii de suport pentru IMM-uri prin rețeaua Enterprise Europe Network (EEN).

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia