AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PTJ: Apel pentru idei de proiecte: Tehnologii strategice pentru Europa

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Apel pentru idei de proiecte în domeniul sănătății

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Sesiune de informare privind Programul Sănătate – finanțările pentru oncologie și microbiologie

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Proiecte în valoare totală de aproape 2,2 miliarde de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara, prin Programul Tranziție Justă

Interes crescut pentru primul apel dedicat IMM-urilor din județul Hunedoara, […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. ADR Vest realizeaza o...

ADR Vest realizeaza o baza de date cu organizatiile care desfasoara activitati de consultanta in regiune

28/06/2007

ADR Vest realizeaza o baza de date cu organizatiile care desfaºoara activitati de consultanta in regiune

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) detine un rol important in procesul de gestionare a Fondurilor Structurale, in calitatea sa de organism intermediar, fiind institutia abilitata sa implementeze in parteneriat cu Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice ºi Locuintelor, Programul Operational Regional 2007-2013 (POR).

De asemenea, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest coordoneaza procesul de programare regionala, elaborand, in parteneriat cu actorii din Regiunea Vest ºi partenerii de la nivel national, Planul de Dezvoltare Regionala 2007-2013 al Regiunii Vest (PDR Vest 2007 — 2013).

Una dintre principalele atributii ale ADR Vest in calitate de organism intermediar o reprezinta activitatea de help-desk ºi informare a potentialilor beneficiari ai Fondurilor Structurale din Regiunea Vest in legatura cu oportunitatile de finantare, atat prin Programul Operational Regional, cat ºi prin intermediul celorlalte programe operationale.

Astfel, pentru a veni in intampinarea nevoilor potentialilor beneficiari din regiune, precum ºi pentru a furniza oportunitatea de promovare a organizatiilor dumneavoastra care desfaºoara activitati privind elaborarea de proiecte, studii de fezabilitate, consultanta specifica in domeniul Fondurilor Structurale, consideram utila realizarea unei baze de date cu acest tip de organizatii care activeaza in Regiunea Vest.

In acest sens, am conceput un formular care urmareºte sa obtina informatii despre organizatie ºi despre activitatea desfaºurata de catre aceasta. Formularele completate, precum ºi CV-urile expertilor din cadrul organizatiei, vor fi disponibile pe pagina de web a ADR Vest, in cadrul sectiunii: Fonduri Structurale / Programul Operational Regional 2007-2013 — gestionat de catre ADR Vest / Lista firme de consultanta.

Organizatiile din Regiunea Vest care desfaºoara activitati de consultanta privind Fondurile Structurale, care doresc sa apara in cadrul sectiunii mentionate anterior sunt invitate sa descarce formularul disponibil online, sa-l completeze ºi sa-l transmita ADR Vest in vederea postarii acestuia pe pagina de web.

Persoana de contact din partea ADR Vest este dra Georgiana Radac, telefon/fax: 0256-491923, 0256-491981, e-mail: georgiana.radac@adrvest.ro.

Pentru a descarca modelul de formular click aici.

Avand in vedere necesitatea unui format unitar al tuturor formularelor ºi faptul ca dorim sa oferim potentialilor beneficiari din Regiunea Vest informatii complete despre organizatiile dumneavoastra, va adresam rugamintea de a completa toate campurile formularului. Mentionam faptul ca necompletarea integrala a formularului va atrage dupa sine neincluderea organizatiei in baza de date.

Pentru a asigura transparenta ºi pentru a oferi potentialilor beneficiari posibilitatea de a alege intre organizatiile prezentate, ADR Vest va posta formularele completate pe pagina de web doar in momentul in care vor fi disponibile cel putin trei formulare ale unor organizatii care iºi desfaºoara activitatea in fiecare dintre domeniile specifice mentionate in cadrul formularului.

De asemenea, mentionam faptul ca ADR Vest nu-ºi asuma continutul formularelor completate. Datele prezentate sunt cu titlu informativ ºi se afla in responsabilitatea exclusiva a organizatiilor care au completat formularul.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia