AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PS, un nou ghid publicat: Investiții în oncologie – dotare laboratoare genetică și anatomie patologică

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Programul Sănătate: trei noi ghiduri de finanțare lansate, cu un buget de 78 de milioane de euro, pentru proiecte etapizate

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Accesează Vest Design și generează materialele de comunicare pentru proiectul tău finanțat prin Programul Regional Vest!

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest lansează un nou instrument în […]

Mai mult
Programul Sănătate: se prelungește perioada de depunere a proiectelor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. ADR Vest participa la...

ADR Vest participa la seminarul Team Europe Romania

29/05/2007
ADR Vest participa la seminarul Team Europe Romania

ADR Vest a fost invitata sa participe la seminarul Team Europe Romania, eveniment organizat de Reprezentanta Comisiei Europene si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in data de 31 mai 2007, la Cluj-Napoca.

In acest context, ADR Vest va fi reprezentata de domnul director Sorin Maxim, care este membru Team Europe si care, in calitate de speaker, va sustine in cadrul grupului de lucru 2 "Politica de dezvoltare regionala — fondurile structurale si modernizarea Romaniei” o prezentare cu tema "Stadiul pregatirii Romaniei pentru absorbtia fondurilor structurale”. In cadrul aceluiasi grup de lucru, vor sustine prezentari domnul Laszlo Borbely, Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor si doamna Valeria Valeri, consilier de preaderare si membru de onoare al ADR Nord-Vest. Moderatorul grupului de lucru va fi domnul Romeo Couti, director TVR Cluj, iar raportor va fi domnul Dragos Pislaru, director executiv Grupul de Economie Aplicata si membru Team Europe. Alaturi de acestia, la semniar vor mai participa domnul Anastassios Bougas, Responsabil pe Romania in cadrul Directoratului General Politica Regionala al Comisiei Europene; domnul Donato Chiarini, Seful Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti; domnul Claudiu N. Cosier, directorul general al Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest; doamna Doina Serban, Administrator Team Europe si domnul Adrian Ciocanea, Secretar de Stat — Departamentul pentru Afaceri Europene.

Temele care vor fi dezbatute in cadrul acestui seminar sunt: Politica regionala europeana si regionalizarea — Perspective europene si romanesti; Politica de dezvoltare regionala — fondurile structurale si modernizarea Romaniei; Rolul societatii civile in promovarea politicilor europene.

Comisia Europeana a creat, in anul 2004, in statele membre ale Uniunii Europene, o retea de experti independenti in institutii si politici europene, numita Team Europe. Membrii retelei romanesti contribuie la o mai buna cunoastere atat a Uniunii Europene prin participarea la dezbateri, conferinte, seminarii, evenimente media si prin publicarea unor carti  si articole de referinţa in domeniu.

Atasat puteti gasi Agenda Seminarului Team Europe.

Agenda Seminar Team Europe Romania.pdf

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia