AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

POR Vest 2021-2027 în consultare publică

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), în calitate de Autoritate de Management pentru […]

Mai mult
Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene: „Susțin complet procesul de regionalizare a fondurilor europene”

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a făcut o […]

Mai mult
Legea pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 122/2020, trimisă spre reexaminare

Președintele României, Klaus Iohannis, a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea […]

Mai mult
Programul Operațional Regional (POR) Vest 2021-2027, apreciat de Comisia Europeană

Aprecierile pozitive din partea reprezentanților Comisiei Europene pentru gradul de maturitate al POR […]

Mai mult
Arhiva

ADR Vest organizeaza un nou eveniment de brokeraj international in Regiunea Vest, primul care se adreseaza companiilor din industria prelucratoare de materiale plastice, cauciuc si materiale compozite

19/06/2017

 

Miercuri, 21 iunie 2017, va avea loc primul eveniment de brokeraj (intalniri bilaterale) international din Regiunea Vest dedicat companiilor active in cadrul industriei prelucratoare de materiale plastic, cauciuc si materiale compozite.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest), alaturi de Asociatia Tehimpuls-Centru Regional de Inovare si Transfer Tehnologic organizeaza acest eveniment la Expo Arad din municipiul Arad, intre orele 14:30 si 17:00.

Evenimentul de brokeraj este parte componenta a targului Demo Plast Vest organizat de Tehnic Media – editor al publicatiei Tehnica si Tehnologie. Companii din Ungaria, Serbia, Slovacia, precum si din tara noastra si-au anuntat prezenta in cadrul acestuia.

Evenimentul de brokeraj consta in participarea la intalniri bilaterale intre firme - intalniri agreate de ambii parteneri de discutii -   cu ocazia carora firmele pot evalua posibilitatile de colaborare imediata si isi pot face o imagine asupra ofertei in domeniu. Acestea se vor desfasura pe parcursul a 7 runde a cate 20 de minute fiecare. Astfel, fiecare firma participanta va putea stabili 7 intalniri cu firme cu care sunt interesate sa colaboreze sau de a caror activitate sunt interesate.

Participarea in cadrul evenimentului de brokeraj, precum si in cadrul targului, este gratuita. Inscrierea se face prin inregistrarea participarii in doua etape:

  1. In calitate de vizitator, pe pagina dedicata targului: http://demoplast.ro/vest/pentru-vizitatori-2/
  2. In calitate de participant la evenimentul de brokeraj, pe pagina web: http://www.b2match.eu/demoplast2017. Dupa inscrierea la evenimentul de brokeraj, firmele vor trebui sa isi creeze un profil care sa contina obligatoriu cererea si/sau oferta pe care o vor promova catre ceilalti participanti, denumite pe site "cooperation profiles".

Pana marti, 20 iunie 2017, ora 14:00, companiile interesate se vor putea inregistra pentru participarea in cadrul evenimentului de brokeraj si isi vor putea programa intalniri cu alte firme participante.

***

Evenimentul de brokeraj organizat de ADR Vest si Asociatia Tehimpuls-Centru Regional de Inovare si Transfer Tehnologic este spijinit de Enterprise Europe Network (EEN) – retea europeana prezenta in peste 60 de tari, al carei scop este acela de a sprijini intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri) in dezvoltarea potentialului inovativ si de afaceri pentru cresterea competitivitatii si dezvoltare inteligenta si durabila. ADR Vest este partener al retelei EEN incepand din 1 ianuarie 2015.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia