AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PTJ: Apel pentru idei de proiecte: Tehnologii strategice pentru Europa

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Apel pentru idei de proiecte în domeniul sănătății

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Sesiune de informare privind Programul Sănătate – finanțările pentru oncologie și microbiologie

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Proiecte în valoare totală de aproape 2,2 miliarde de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara, prin Programul Tranziție Justă

Interes crescut pentru primul apel dedicat IMM-urilor din județul Hunedoara, […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. ADR Vest organizează un...

ADR Vest organizează un eveniment dedicat firmelor de construcții interesate să se implice în implementarea proiectelor europene.

11/10/2018

 Cu o alocare de peste 700 milioane euro la nivelul Regiunii Vest, Programul Operațional Regional 2014-2020, va avea până la sfârșitul anului 2018, contracte semnate în valoare de peste 400 milioane euro, iar în anul 2019 vom depăși cei 700 milioane euro alocați pentru proiecte de dezvoltare în zona urbană în regiunea noastră. 

Toate aceste contracte au nevoie de implicarea firmelor de construcții pentru a putea fi implemetate. În acest context, firmele din domeniul construcțiilor din Regiunea Vest au o mare oportunitate de dezvoltare care se va materializa în anii următori în contracte de lucrări și asistență tehnică pentru: proiecte de infrastructură rutieră, proiecte de infrastructură urbană și mobilitate, proiecte de iluminat public, proiecte de reabilitare energetică, proiecte de reabilitare clădiri publice și de patrimoniu. 

Vă invităm să aflați detalii despre această oportunitate la evenimentul ,,Implementarea proiectelor din fonduri europene. O oportunitate pentru dezvoltarea sectorului construcțiilor din Regiunea Vest” dedicat tuturor firmelor din sectorul construcțiilor interesate, participarea la acest eveniment este gratuită. 

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) organizează acest eveniment, Luni, 15 octombrie 2018, în Sala Auditorium a Bibliotecii Universității Politehnica din Timișoara, începând cu ora 12:30, în parteneriat cu Universitatea Politehnica din Timișoara (UPT) – Facultatea de Construcții și Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP). 

În cadrul evenimentului vor avea intervenții: domnul Sorin MAXIM, Directorul General al ADR Vest, domnul Bogdan PUȘCAȘ, Președintele ANAP, domnul Raul ZAHARIA, Decanul Facultății de Construcții și domnul Gheorghe LUCACI, Profesor Universitar, Facultatea de Construcții. 

La eveniment au fost invitate firme din sectorul construcțiilor, firme de consultanță și autorități publice locale în contextul în care ne dorim crearea unui cadru de cooperare pentru identificarea de oportunități și parteneriate, precum și pentru promovarea principalelor investiții cu finanțare europeană. Agenda evenimentului se găsește aici. 

Participarea în cadrul evenimentului se poate face prin înscriere la următoarea adresă de e-mail: construct@adrvest.ro. 

*** 

Pentru informații suplimentare și/sau confirmarea participării în cadrul evenimentului, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați: Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest: telefon/fax: 0256/491.981, 0256/491.923, persoană de contact: domnul Paul Opriș-Sîrca. 

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia