AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Asociația Roreg și ADR Vest, gazde pentru peste 50 de specialiști în audit și fonduri europene din toată țara

În contextul definitivării sistemelor din management și control aferente ciclului […]

Mai mult
Primele ghiduri de finanțare ale Programului Regional Vest vor fi lansate în luna iunie: apeluri de proiecte în valoare de aproape jumătate de miliard de euro

Lansarea primelor ghiduri de finanțare ale Programului Regional Vest 2021-2027 […]

Mai mult
Ghid de finanțare relansat în consultare publică – Sprijin pentru microîntreprinderi – apelul 2 - servicii

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Autoritate […]

Mai mult
Centralizatorul întrebărilor și răspunsurilor pentru Ghidul de finanțare „Eficiență energetică - clădiri rezidențiale”

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de Management […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. ADR Vest organizeaza ...

ADR Vest organizeaza un eveniment de brokeraj international (intalniri bilaterale) la care invita sa se inscrie companiile din industria agro-alimentara

23/08/2017

Vineri, 8 septembrie 2017, va avea loc un eveniment de brokeraj (intalniri bilaterale) international dedicat companiilor (producatori de produse, utilaje sau ambalaje, distribuitori, cercetatori, s.a.m.d.) din industria agro-alimentara a Regiunii Vest.

Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuita.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) organizeaza acest eveniment la Expo Arad din municipiul Arad, intre orele 10:30 și 13:00, in parteneriat cu Asociatia Tehimpuls, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad, Casa Nationala de Comert a Ungariei si Agentia de Dezvoltare a Serbiei.

Prin organizarea acestui eveniment de brokeraj, ADR Vest isi propune sa sprijine companiile din industria agro-alimentara a Regiunii Vest in vederea accesarii, de catre acestea, a noi piete internationale, precum si in demersurile lor de stabilire a unor colaborari sau parteneriate cu companii din alte tari europene sau in dezvoltarea propriilor retele de parteneri strategici transnationali. De asemenea, evenimentul ofera companiilor participante posibilitatea de a-si face o imagine asupra ofertei in domeniu.

Evenimentul de brokeraj consta in organizare unei serii de intalniri bilaterale intre firme - intalniri agreate de ambii parteneri de discutii. Astfel, companiile interesate din Regiunea Vest vor putea solicita intalniri altor companii/organizatii participante, avand alocate aproximativ 20 de minute pentru fiecare intalnire stabilita. La 8 astfel de intalniri va putea participa fiecare companie din Regiunea Vest inscrisa la eveniment.

Participarea in cadrul evenimentului se poate face doar ca urmare a realizarii unei inregistrari on-line, in limba engleza, accesand link-ul https://agroalim.b2match.io/. Ulterior completarii profilului firmei – profil ce contine o descriere a companiei si informatii despre cererea/oferta acesteia – se vor putea stabili intalnirile bilaterale. Inregistrarea se poate face pana in data de 7 septembrie 2017 (inclusiv). Tot pana la aceasta data vor putea fi programate si intalnirile bilaterale.

***

Evenimentul de brokeraj organizat de ADR Vest este spijinit de Enterprise Europe Network (EEN) – retea europeana prezenta in peste 60 de tari, al carei scop este acela de a sprijini intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri) in dezvoltarea potentialului inovativ si de afaceri pentru cresterea competitivitatii si dezvoltare inteligenta si durabila. ADR Vest este partener al retelei EEN incepand din 1 ianuarie 2015.

Evenimentul de brokeraj este parte componenta a targului Agroalim organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad. Informatii detaliate despre targ se gasesc pe pagina web a organizatorilor - http://www.ccia-arad.ro/agromalim/. Organizatorii au invitat sa participe, pe langa companii din Regiunea Vest, si companii din Austria, Bulgaria, Germania, Serbia, Slovacia, Ungaria.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia