AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Ghid în consultare publică: New European Bauhaus – finanțări pentru proiecte pilot de revitalizare a spațiilor și clădirilor urbane

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de Management […]

Mai mult
ADR Vest lansează în consultare publică ghidul de finanțare pentru întreprinderile nou-înființate din județul Caraș-Severin

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de […]

Mai mult
Programul Regional Vest: Ghidul de finanțare pentru Digitalizarea IMM-urilor, în consultare publică

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de […]

Mai mult
Investiție de 16,5 milioane de euro, pentru o nouă promenadă, piste de biciclete și șase pasarele peste râul Bârzava, la Reșița, prin Programul Regional Vest

O investiție menită a reface coloana vertebrală a orașului industrial […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. ADR Vest organizeaza ...

ADR Vest organizeaza un eveniment de brokeraj international (intalniri bilaterale) la care invita sa se inscrie companiile din industria agro-alimentara

23/08/2017

Vineri, 8 septembrie 2017, va avea loc un eveniment de brokeraj (intalniri bilaterale) international dedicat companiilor (producatori de produse, utilaje sau ambalaje, distribuitori, cercetatori, s.a.m.d.) din industria agro-alimentara a Regiunii Vest.

Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuita.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) organizeaza acest eveniment la Expo Arad din municipiul Arad, intre orele 10:30 și 13:00, in parteneriat cu Asociatia Tehimpuls, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad, Casa Nationala de Comert a Ungariei si Agentia de Dezvoltare a Serbiei.

Prin organizarea acestui eveniment de brokeraj, ADR Vest isi propune sa sprijine companiile din industria agro-alimentara a Regiunii Vest in vederea accesarii, de catre acestea, a noi piete internationale, precum si in demersurile lor de stabilire a unor colaborari sau parteneriate cu companii din alte tari europene sau in dezvoltarea propriilor retele de parteneri strategici transnationali. De asemenea, evenimentul ofera companiilor participante posibilitatea de a-si face o imagine asupra ofertei in domeniu.

Evenimentul de brokeraj consta in organizare unei serii de intalniri bilaterale intre firme - intalniri agreate de ambii parteneri de discutii. Astfel, companiile interesate din Regiunea Vest vor putea solicita intalniri altor companii/organizatii participante, avand alocate aproximativ 20 de minute pentru fiecare intalnire stabilita. La 8 astfel de intalniri va putea participa fiecare companie din Regiunea Vest inscrisa la eveniment.

Participarea in cadrul evenimentului se poate face doar ca urmare a realizarii unei inregistrari on-line, in limba engleza, accesand link-ul https://agroalim.b2match.io/. Ulterior completarii profilului firmei – profil ce contine o descriere a companiei si informatii despre cererea/oferta acesteia – se vor putea stabili intalnirile bilaterale. Inregistrarea se poate face pana in data de 7 septembrie 2017 (inclusiv). Tot pana la aceasta data vor putea fi programate si intalnirile bilaterale.

***

Evenimentul de brokeraj organizat de ADR Vest este spijinit de Enterprise Europe Network (EEN) – retea europeana prezenta in peste 60 de tari, al carei scop este acela de a sprijini intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri) in dezvoltarea potentialului inovativ si de afaceri pentru cresterea competitivitatii si dezvoltare inteligenta si durabila. ADR Vest este partener al retelei EEN incepand din 1 ianuarie 2015.

Evenimentul de brokeraj este parte componenta a targului Agroalim organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad. Informatii detaliate despre targ se gasesc pe pagina web a organizatorilor - http://www.ccia-arad.ro/agromalim/. Organizatorii au invitat sa participe, pe langa companii din Regiunea Vest, si companii din Austria, Bulgaria, Germania, Serbia, Slovacia, Ungaria.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia