AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Ghid în consultare publică: New European Bauhaus – finanțări pentru proiecte pilot de revitalizare a spațiilor și clădirilor urbane

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de Management […]

Mai mult
ADR Vest lansează în consultare publică ghidul de finanțare pentru întreprinderile nou-înființate din județul Caraș-Severin

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de […]

Mai mult
Programul Regional Vest: Ghidul de finanțare pentru Digitalizarea IMM-urilor, în consultare publică

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de […]

Mai mult
Investiție de 16,5 milioane de euro, pentru o nouă promenadă, piste de biciclete și șase pasarele peste râul Bârzava, la Reșița, prin Programul Regional Vest

O investiție menită a reface coloana vertebrală a orașului industrial […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. ADR Vest si...

ADR Vest si Co-Makers International organizeaza evenimentul "Meet&Match”

10/12/2007

ADR Vest  ºi Co-Makers International organizeaza evenimentul "Meet&Match”

In data de 14 Decembrie 2007, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest — (ADR Vest) in parteneriat cu Co-Makers International organizeaza evenimentul de tip "Meet&Match”. Aceasta intalnire aduce fata in fata firme olandeze ºi firme romaneºti, pentru a marca parcurgerea primei etape din procesul de constructie al retelei “Subcontracting Meet&Match Romania”. Locatia aleasa pentru desfaºurarea acestui eveniment este Hotelul NH din Timiºoara, incepand cu ora 9.00.

In prima parte a acestui eveniment, vor avea loc discutii ºi prezentari pe urmatoarele teme: mediul economic ºi relatia dintre firmele furnizoare ºi cele cumparatoare, dificultatile ºi avantajele pietei romaneºti, standardele inalte de calitate cerute de industria automotive: aplicarea procedurii Six Sygma. De asemenea, vor fi descrise dezvoltarile cheie de pe piata ºi impactul acestora asupra creºterii competitivitatii afacerii, precum ºi asupra strategiei de achizitii ºi subcontractare.

In a doua parte a zilei este organizata o runda de intalniri (brokeraj) pentru a aduce cumparatorii ºi subcontractorii impreuna. In cadrul unor intalniri scurte de maxim 30 de minute, firmele pot afla ce au in comun, cum pot coopera ºi in ce masura  o eventuala vizita ulterioara ar aduce beneficii ambelor companii.

Unicitatea metodei Co-makers.com consta in faptul ca participantii pot studia profilul firmelor a caror activitate este similara cu cea pe care o intreprind. Aceasta metoda uºureaza aprecierea potentialelor “firme pereche”. Metoda este eficienta ºi prin faptul ca intalnirile vor avea loc doar cu un consimtamant reciproc ºi dupa o confirmare prealabila.

Evenimentul "Subcontracting Meet&Match” este organizat exclusiv pentru firmele active in domeniul constructiilor de maºini ºi automotive, cum ar fi firmele producatoare de echipamente originale (OEM), furnizori de sisteme, subcontractori (de nivel 1, 2 sau 3) ºi furnizori de servicii (dezvoltare, proiectare, inginerie).

Meet&Match este o metoda de brokeraj dezvoltata de Co-makers.com pentru industria constructiilor de maºini ºi automotive, atat pentru producatorii cat ºi pentru subcontractorii din aceasta industrie. Meet&Match se bazeaza pe metode transparente ºi obiective folosite de Co-makers.com in rundele de intalniri obiºnuite.

In timpul evenimentelor Meet&Match firmele cumparatoare ºi cele furnizoare pot colabora ºi iºi pot crea noi contacte in lantul propriu de furnizori. Un numar limitat de evenimente este destinat exclusiv pentru participantii activi in reteaua Co-makers.

Evenimentele Meet&Match sunt destinate companiilor participante avand domeniile de activitate redate mai jos:

-    Producerea de echipamente originale(OEM);
-    Furnizori/producatori de sisteme sau module;
-    Subcontractori (de nivel 1, 2 sau 3);
-    Firme de proiectare, dezvoltare sau inginerie.

Lanturile industriale de furnizori includ o gama larga de produse finite ca electrocasnice ºi produse de uz casnic, mobila, auto, semiconductoare, electronice, echipament alimentar ºi tehnologie medicala.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia