AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Fonduri europene pentru piste de biciclete, trotuare noi și vehicule electrice, prin Programul Regional Vest, în municipiul Caransebeș

Un nou proiect contractat în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027: […]

Mai mult
PS: Finanțări active pentru investiții în laboratoarele de microbiologie ale unităților sanitare publice

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Un nou apel de proiecte lansat în cadrul Programului Sănătate, pentru investiții în oncologie

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
PTJ: Proiecte în valoare de aproape 700 de milioane de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara!

Nu mai puțin de 58 de proiecte au fost depuse […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Actualizări la ghidurile de...

Actualizări la ghidurile de finanțare lansate în cadrul Programului Sănătate

10/04/2024

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate, a actualizat ghidurile de finanțare pentru următoarele apeluri de proiecte lansate în cadrul PS:

  • Investiții în infrastructura publică a ambulatoriilor implicate în implementarea de programe de screening;
  • Investiții în infrastructura publică a ambulatoriilor spitalelor de obstetrică-ginecologie;
  • Investiții în infrastructura publică a ambulatoriilor spitalelor de pediatrie.

Corrigendumul nr. 1 la Ghidul Solicitantului pentru „Investiții în infrastructura publică a ambulatoriilor implicate în implementarea de programe de screening”, apelurile de proiecte PS/191/PS P1/OP4/RSO4.5/PS P1 RSO4.5 A2 și PS/212/PS P1/OP4/RSO4.5/PS P1 RSO4.5 A2, din cadrul Priorității 1 - Creșterea calității serviciilor de asistență medicală primară, comunitară, a serviciilor oferite în regim ambulatoriu și îmbunătățirea și consolidarea serviciilor preventive, a fost aprobat prin Ordinul Ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene nr. 947/08.04.2024. Documentul poate fi consultat aici.

Corrigendumul nr. 1 la Ghidul Solicitantului pentru „Investiții în infrastructura publică a ambulatoriilor spitalelor de obstetrică-ginecologie”, apelurile de proiecte PS/220/PS P1/OP4/RSO4.5/PS P1 RSO4.5 A2 și PS/222/PS P1/OP4/RSO4.5/PS P1 RSO4.5 A2, din cadrul Priorității 1 - Creșterea calității serviciilor de asistență medicală primară, comunitară, a serviciilor oferite în regim ambulatoriu și îmbunătățirea și consolidarea serviciilor preventive, a fost aprobat prin Ordinul Ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene nr. 948/08.04.2024. Documentul este disponibil spre consultare aici.

Corrigendumul nr. 1 la Ghidul Solicitantului pentru „Investiții în infrastructura publică a ambulatoriilor spitalelor de pediatrie”, apelurile de proicte PS/219/PS P1/OP4/RSO4.5/PS P1 RSO4.5 A2 și PS/223/PS P1/OP4/RSO4.5/PS P1 RSO4.5 A2, din cadrul Priorității 1 - Creșterea calității serviciilor de asistență medicală primară, comunitară, a serviciilor oferite în regim ambulatoriu și îmbunătățirea și consolidarea serviciilor preventive, a fost aprobat prin Ordinul Ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene nr. 949/08.04.2024. Documentul poate fi consultat aici.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia