AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Fonduri europene pentru piste de biciclete, trotuare noi și vehicule electrice, prin Programul Regional Vest, în municipiul Caransebeș

Un nou proiect contractat în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027: […]

Mai mult
PS: Finanțări active pentru investiții în laboratoarele de microbiologie ale unităților sanitare publice

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Un nou apel de proiecte lansat în cadrul Programului Sănătate, pentru investiții în oncologie

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
PTJ: Proiecte în valoare de aproape 700 de milioane de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara!

Nu mai puțin de 58 de proiecte au fost depuse […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Accesează Vest Design și...

Accesează Vest Design și generează materialele de comunicare pentru proiectul tău finanțat prin Programul Regional Vest!

19/04/2024

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest lansează un nou instrument în sprijinul beneficiarilor Programului Regional Vest 2021-2027, pentru realizarea materialelor de informare și publicitate aferente proiectelor cu finanțare europeană pe care le implementează: Vest Design, o aplicație care simplifică și automatizează activitatea de comunicare.

Apelând la Vest Design, instrument disponibil pe site-ul PR Vest - https://www.vest.ro/, materialele necesare în comunicarea unui proiect finanțat din fonduri europene sunt generate automat. Astfel, beneficiarii pot descărca: afișe, panouri, autocolante și machete pentru comunicate de presă, prezentări, liste de prezență șamd.

Ce trebuie să facă beneficiarii? Să introducă codul SMIS al proiectului pe care îl implementează, să încarce o fotografie reprezentativă pentru investiția lor și logoul propriu (dacă dispun de unul). Celelalte informații care apar în materialele de informare și publicitate se vor prelua din baza de date a ADR Vest, Autoritate de Management pentru Programul Regional Vest.

Toate materialele de comunicare pot fi apoi descărcate de către beneficiari, conțin toate elementele de identitate obligatorii și sunt ready to print/ use.

De asemenea, beneficiarii pot încărca mai multe fotografii și clipurile video relevante pentru proiectul lor.

Tot pe site-ul PR Vest, poate fi consultat și Manualul de identitate vizuală și comunicare pentru Programul Regional Vest 2021-2027, care conține informații detaliate despre utilizarea corectă a elementelor de identitate vizuală și realizarea activităților obligatorii de comunicare, dar și recomandări practice și ușor de implementat pentru obţinerea unor rezultate cât mai bune în activitatea de comunicare.

Ca urmare a implementării instrumentului Vest Design, ADR Vest nu mai acordă avize de conformitate pentru materialele de informare și publicitate aferente proiectelor europene.

Aplicația este disponibilă pe site-ul PR Vest, aici.

 

 

 

 

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia