AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PTJ: Apel pentru idei de proiecte: Tehnologii strategice pentru Europa

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Apel pentru idei de proiecte în domeniul sănătății

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Sesiune de informare privind Programul Sănătate – finanțările pentru oncologie și microbiologie

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Proiecte în valoare totală de aproape 2,2 miliarde de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara, prin Programul Tranziție Justă

Interes crescut pentru primul apel dedicat IMM-urilor din județul Hunedoara, […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. A fost supus consultarii...

A fost supus consultarii publice ghidul specific referitor la educatia timpurie anteprescolara si prescolara - Prioritatea de Investitii 10.1 A

26/04/2017

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional a publicat spre consultare publica, in data de 25 aprilie 2017, Ghidul specific pentru apelul de proiecte POR/10/2017/10/10.1a/7regiuni, aferent Prioritații de Investitii 10.1Investitiile in educatie, si  formare, inclusiv in formare profesionala, pentru dobandirea de competente si invatare pe tot parcursul vietii prin dezvoltarea infrastructurilor de educatie si formare”  Obiectiv Specific 10.1 „Cresterea gradului de participare la nivelul educatiei timpurii si invatamantului obligatoriu, in special pentru copii cu risc crescut de parasire timpurie a sistemului” a POR 2014-2020.

Investitiile prevazute in cadrul apelurilor de proiecte vizeaza invatamantul anteprescolar (0-3 ani) si prescolar (3-6 ani). Pentru atingerea obiectivului specific al acestei prioritati de investitie sunt avute in vedere realizarea urmatoarelor tipuri de investitii: constructia/ reabilitarea/ modernizarea/ extinderea/ echiparea infrastructurii educationale pentru educatia timpurie anteprescolară (crese) si prescolara (gradinite).

Valoarea minima eligibila a unui proiect este de 100.000 euro si de maxim 6.700.000,00 euro (fara a se depasi echivalentul a 30.000.000,00 lei, calculat la cursul infoeuro din luna depunerii).

Aceasta prioritate de investiii se adreseaza unitatilor administrativ-teritoriale si institutiilor administratiei publice locale, cu exceptia municipiilor resedinta de judet eligibile in cadrul axe prioritare 10 a POR 2014-2020.

Ghidul specific in consultare publica este disponibil pe site-ul www.inforegio.ro si pe site-ul ADR Vest www.adrvest.ro, la link-ul:http://adrvest.ro/apeluri-in-consultare-publica/.

Eventualele observatii si propuneri pot fi transmise pana la data de 16 mai 2017, la adresa de e-mail regio@mdrap.ro.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia