AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Roreg.eu – noutăți despre activitatea și proiectele Asociației Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România

Informații despre activitatea și proiectele Asociației Agențiilor pentru Dezvoltare Regională […]

Mai mult
Acţiuni de sprijin pentru proiecte în perioada aplicării măsurilor de prevenire a răspândirii noului tip de coronavirus – Instrucţiunea AMPOR 173/2020

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate […]

Mai mult
Pachetul privind finanțele digitale: o nouă abordare pentru a încuraja inovarea în beneficiul consumatorilor și al întreprinderilor

Măsuri esențiale pentru sprijinirea redresării economice a UE: Comisia Europeană […]

Mai mult
Comisia salută finalizarea sistemului de garanții pentru un instrument SURE în valoare de 100 de miliarde de euro

Comisia salută finalizarea sistemului de garanții pentru un instrument SURE […]

Mai mult
Arhiva

A fost supus consultarii publice Ghidul Solicitantului pentru Prioritatea de investitii 1.1, Operatiunea C – IMM in parteneriat cu entitatile de inovare si transfer tehnologic (ITT)

15/05/2017

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, in calitate de Organism Intermediar pentru POR 2014-2020, va informeaza ca in data de 12.05.2017, Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat spre consultare publica Ghidul Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor in cadrul Axei 1 "Promovarea transferului tehnologic", Prioritatea de investitii 1.1, operațiunea C - IMM in parteneriat cu entitatile de inovare si transfer tehnologic (ITT).

Eventualele observatii asupra ghidul propus se vor transmite la adresa de email regio@mdrap.ro, pana la data de 28.05.2017, ora 16.00. La acestea se va raspunde centralizat odata cu publicarea documentului aprobat sau odata cu o noua consultare publica a documentului mentionat, daca va fi cazul.

Precizam ca forma finala a ghidului va fi publicata odata cu finalizarea analizelor regionale privind identificarea domeniilor regionale de specializare inteligenta.

***

Obiectivul specific al acestui apelul de proiecte este cresterea inovarii in firme prin sustinerea entitatilor de inovare si transfer tehnologic in domenii de specializare inteligenta.

Aceasta prioritate de investitie se adreseaza IMM-urilor (microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii) in parteneriat cu o entitate de transfer tehnologic acreditata in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Valoarea minimă a finantarii nerambursabile solicitate este de 25.000 euro si de maxim 200.000 euro.

***

Ghidul specific aflat in consultare publica, este disponibil pe site-ul programului www.inforegio.ro si pe site-ul ADR Vest: www.adrvest.ro, la sectiunea  POR 2014-2020/ Ghiduri de finantare: https://adrvest.ro/apeluri-in-consultare-publica/.

 

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia