AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Sprijin financiar pentru pregătirea documentațiilor tehnico-economice aferente viitoarelor proiecte strategice de infrastructură finanțate din fonduri europene în Regiunea Vest - apelul 2

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest a publicat Metodologia de selecție […]

Mai mult
Ghidul de finanțare pentru Eficiență energetică - Clădiri rezidențiale (grant), lansat în consultare publică

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de […]

Mai mult
ADR Vest a lansat pagina de Facebook a Programului Regional Vest 2021-2027

Pentru a veni în întâmpinarea potențialilor beneficiari și a tuturor […]

Mai mult
Webinar de consultare publică pentru Apelul 2 al PR Vest dedicat microîntreprinderilor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), în calitate de […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. A fost supus consultarii...

A fost supus consultarii publice Ghidul Solicitantului pentru Prioritatea de investitii 1.1, Operatiunea C – IMM in parteneriat cu entitatile de inovare si transfer tehnologic (ITT)

15/05/2017

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, in calitate de Organism Intermediar pentru POR 2014-2020, va informeaza ca in data de 12.05.2017, Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat spre consultare publica Ghidul Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor in cadrul Axei 1 "Promovarea transferului tehnologic", Prioritatea de investitii 1.1, operațiunea C - IMM in parteneriat cu entitatile de inovare si transfer tehnologic (ITT).

Eventualele observatii asupra ghidul propus se vor transmite la adresa de email regio@mdrap.ro, pana la data de 28.05.2017, ora 16.00. La acestea se va raspunde centralizat odata cu publicarea documentului aprobat sau odata cu o noua consultare publica a documentului mentionat, daca va fi cazul.

Precizam ca forma finala a ghidului va fi publicata odata cu finalizarea analizelor regionale privind identificarea domeniilor regionale de specializare inteligenta.

***

Obiectivul specific al acestui apelul de proiecte este cresterea inovarii in firme prin sustinerea entitatilor de inovare si transfer tehnologic in domenii de specializare inteligenta.

Aceasta prioritate de investitie se adreseaza IMM-urilor (microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii) in parteneriat cu o entitate de transfer tehnologic acreditata in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Valoarea minimă a finantarii nerambursabile solicitate este de 25.000 euro si de maxim 200.000 euro.

***

Ghidul specific aflat in consultare publica, este disponibil pe site-ul programului www.inforegio.ro si pe site-ul ADR Vest: www.adrvest.ro, la sectiunea  POR 2014-2020/ Ghiduri de finantare: http://adrvest.ro/apeluri-in-consultare-publica/.

 

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia