AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

A fost prelungit termenul pentru cele trei apeluri de exprimare a interesului lansate în cadrul Programului Tranziție Justă

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Șase apeluri noi de proiecte pentru eficientizarea energetică a clădirilor rezidențiale, lansate prin Programul Regional Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Autoritate […]

Mai mult
Trei apeluri de exprimare a interesului lansate în cadrul Programului de Tranziție Justă

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Programul Sănătate – sesiuni de prezentare pentru potențialii beneficiari din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. A fost supus consultarii...

A fost supus consultarii publice Ghidul Solicitantului pentru Axa 1 - Prioritatea de Investitii 1.1, Operatiunea A - Infrastructura de inovare și transfer tehnologic

16/05/2017

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, in calitate de Organism Intermediar pentru POR 2014-2020, va informeaza ca in data de 15.05.2017 Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR) a publicat in consultare publica  Ghidul Solicitantului. Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul Axei 1 "Promovarea transferului tehnologic", Prioritatea de investitii 1.1, Operatiunea A – Infrastructura de inovare si transfer tehnologic.

Prin intermediul acestui apel de proiecte va fi sprijinita crearea si dezvoltarea infrastructurilor de inovare si transfer tehnologic (ITT), respectiv constructia, extinderea si dotarea cu echipamente si software necesare si achizitionarea de servicii de transfer tehnologic specifice.

Acest apel de proiecte se adreseaza entitatilor de inovare si transfer tehnologic definite conform Ordonanţei 57/2002 privind cercetarea stiintifica si dezvoltarea tehnologica, cu modificarile si completarile ulterioare, acreditate sau care urmeaza a fi acreditate in baza Hotararii Guvernului nr. 406/2003 pentru aprobarea Normelor metodologice specifice privind constituirea, functionarea, evaluarea si acreditarea entitatilor din infrastructura de inovare si transfer tehnologic, precum si modalitatea de sustinere a acestora.

Pentru proiectele in care sunt incluse doar activitati ce intra sub prevederile ajutorului de stat regional, precum si in cazul in care sunt incluse pe langa acestea si activitati ce intra sub incidenta ajutorului de minimis, valoarea finantarii nerambursabile acordate este de minimum 100 000 euro, si maximum de 3 milioane euro,  echivalent in lei la cursul de schimb Inforeuro, valabil la data lansarii apelului de proiecte.

In cazul in care proiectul cuprinde doar componenta de minimis, valoarea finantarii nerambursabile acordate este de minimum 100 000 euro si maximum de 200.000 euro, echivalent in lei la cursul de schimb Inforeuro, valabil la data lansarii apelului de proiecte.

***

Eventualele observatii asupra ghidului propus se vor transmite la adresa de email regio@mdrap.ro, pana la data de 30.05.2017, ora 16.00. La acestea se va raspunde centralizat o data cu publicarea documentului aprobat sau odata cu o noua consultare publica a documentului mentionat, daca va fi cazul.

Ghidul mentionat este in curs de definitivare, urmand ca forma finala a acestuia sa fie publicata o data cu finalizarea analizelor regionale privind identificarea domeniilor regionale de specializare inteligenta.

Ghidul specific aflat în consultare publica, este disponibil pe site-ul programului www.inforegio.ro si pe site-ul ADR Vest: www.adrvest.ro, la secțiunea  POR 2014-2020/ Ghiduri de finantare: http://adrvest.ro/apeluri-in-consultare-publica/.

 

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia