AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PTJ: Apel pentru idei de proiecte: Tehnologii strategice pentru Europa

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Apel pentru idei de proiecte în domeniul sănătății

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Sesiune de informare privind Programul Sănătate – finanțările pentru oncologie și microbiologie

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
Proiecte în valoare totală de aproape 2,2 miliarde de lei, depuse în cadrul apelului rezervat IMM-urilor din județul Hunedoara, prin Programul Tranziție Justă

Interes crescut pentru primul apel dedicat IMM-urilor din județul Hunedoara, […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. A fost aprobata varianta...

A fost aprobata varianta finala a „Ghidului general al solicitantului” pentru POR 2014 – 2020

05/11/2015

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest va informeaza ca in data de 4 noiembrie 2015, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice - in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2014 – 2020 a publicat varianta finala a Ghidului Solicitantului. Conditii generale de accesare a fondurilor in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020”.

Ghidul general reprezinta un indrumar pentru pregatirea proiectelor si completarea corecta a cererilor de finantare de catre toti potentialii solicitanti ai Programului Operational Regional (POR) 2014-2020 si aprobarea acestuia nu implica lansarea unui apel de proiecte. Cuprinde informatii generale - prezentate sintetic - despre POR 2014-2020, sistemul de management al programului, ajutorul de stat si instrumentele financiare aplicabile, despre apelurile de proiecte, inclusiv despre modalitatea de completare si depunere a cererilor de finantare, despre criteriile comune de eligibilitate, precum si o descriere susccinta a etapelor de verificare, evaluare, selectie si contractare a proiectelor.

Aprobarea documentului vine ca urmare a parcurgerii procedurii de consultare publica in cadrul careia, in vederea finalizarii ghidului, au fost transmise, analizate si preluate o serie de observatii si comentarii.

Ghidul Solicitantului. Conditii generale de accesare a fondurilor in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020” se gaseste aici.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia