AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

POR 2014-2020: Modificarea Instrucțiunii privind plata echipamentelor și/ sau a materialelor livrate și recepționate de către beneficiar pe șantier

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a emis Ordinul nr. […]

Mai mult
A fost aprobat Ghidul specific aferent AP1, PI 1.1.C - IMM sau IMM în parteneriat cu ITT pentru investiții de transfer tehnologic

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate […]

Mai mult
Finanţări de peste 17,6 milioane euro pentru IMM-urile din Regiunea Vest. Ultima săptămână pentru depunerea proiectelor!

Întreprinderile mici și mijlocii din Regiunea Vest au oportunitatea de […]

Mai mult
Strategia pentru dezvoltare a regiunii Vest pentru perioada 2021-2027, în consultare publică

Odată la 7 ani, Regiunea Vest elaborează o strategie pentru […]

Mai mult
Arhiva

A fost aprobata varianta finala a „Ghidului general al solicitantului” pentru POR 2014 – 2020

05/11/2015

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest va informeaza ca in data de 4 noiembrie 2015, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice - in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2014 – 2020 a publicat varianta finala a Ghidului Solicitantului. Conditii generale de accesare a fondurilor in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020”.

Ghidul general reprezinta un indrumar pentru pregatirea proiectelor si completarea corecta a cererilor de finantare de catre toti potentialii solicitanti ai Programului Operational Regional (POR) 2014-2020 si aprobarea acestuia nu implica lansarea unui apel de proiecte. Cuprinde informatii generale - prezentate sintetic - despre POR 2014-2020, sistemul de management al programului, ajutorul de stat si instrumentele financiare aplicabile, despre apelurile de proiecte, inclusiv despre modalitatea de completare si depunere a cererilor de finantare, despre criteriile comune de eligibilitate, precum si o descriere susccinta a etapelor de verificare, evaluare, selectie si contractare a proiectelor.

Aprobarea documentului vine ca urmare a parcurgerii procedurii de consultare publica in cadrul careia, in vederea finalizarii ghidului, au fost transmise, analizate si preluate o serie de observatii si comentarii.

Ghidul Solicitantului. Conditii generale de accesare a fondurilor in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020” se gaseste aici.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia