AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Moment istoric pentru România. Regiunea Vest devine prima din țara noastră cu un Program Operațional Regional propriu, avizat de Guvern și trimis la Comisia Europeană

Guvernul României a avizat astăzi Programul Operațional Regional al Regiunii […]

Mai mult
2,73 miliarde de euro din PNRR pentru dezvoltarea localităților

Începând de luni, 16 mai, autoritățile publice locale vor putea […]

Mai mult
Sesiuni de instruire în Regiunea Vest pentru autorități publice locale

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în parteneriat cu Asociația Agențiilor […]

Mai mult
Consultare Minighiduri POR Vest 2021-2027: investiții private
Mai mult
Arhiva
  1. Prima pagina
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. A fost aprobata varianta...

A fost aprobata varianta finala a „Ghidului general al solicitantului” pentru POR 2014 – 2020

05/11/2015

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest va informeaza ca in data de 4 noiembrie 2015, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice - in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2014 – 2020 a publicat varianta finala a Ghidului Solicitantului. Conditii generale de accesare a fondurilor in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020”.

Ghidul general reprezinta un indrumar pentru pregatirea proiectelor si completarea corecta a cererilor de finantare de catre toti potentialii solicitanti ai Programului Operational Regional (POR) 2014-2020 si aprobarea acestuia nu implica lansarea unui apel de proiecte. Cuprinde informatii generale - prezentate sintetic - despre POR 2014-2020, sistemul de management al programului, ajutorul de stat si instrumentele financiare aplicabile, despre apelurile de proiecte, inclusiv despre modalitatea de completare si depunere a cererilor de finantare, despre criteriile comune de eligibilitate, precum si o descriere susccinta a etapelor de verificare, evaluare, selectie si contractare a proiectelor.

Aprobarea documentului vine ca urmare a parcurgerii procedurii de consultare publica in cadrul careia, in vederea finalizarii ghidului, au fost transmise, analizate si preluate o serie de observatii si comentarii.

Ghidul Solicitantului. Conditii generale de accesare a fondurilor in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020” se gaseste aici.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia