AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

ADR Vest devine Autoritate de Management

Începând de astăzi, ADR Vest, a devenit oficial Autoritate de […]

Mai mult
Apel nou lansat de UE: ”100 de orașe neutre climatic și inteligente până în 2030”

Orașul tău poate deveni un exemplu pentru întreg continentul și […]

Mai mult
ADR Vest, reprezentată la Conferința Internațională ,,Perspectivele Politicii de Dezvoltare Regională”

Politica regională a Uniunii Europene poate fi o sursă de […]

Mai mult
Romeo Dunca este noul președinte al CDR Vest

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Vest are un nou președinte. Romeo […]

Mai mult
Arhiva
  1. Prima pagina
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. A fost actualizat Ghidul...

A fost actualizat Ghidul general al solicitantului de finantare din cadrul Regio-Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020

26/05/2016

Ghidul Solicitantului. Conditii generale pentru accesarea fondurilor in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020 este un indrumar pentru pregatirea proiectelor si completarea corecta a cererilor de finantare de catre toti potentialii solicitanti ai Programului Operational Regional (POR) 2014-2020. Acesta a fost actualizat, aprobat și publicat – in data de 25 mai 2016 - de către Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) in calitatea sa de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional.

Ghidul actualizat poate fi consultat aici. De asemenea, el se gaseste si pe pagina web a programului, www.inforegio.ro.

Aprobarea acestui ghid al solicitantului nu implica lansarea unui apel de proiecte, el cuprinzand informatii generale, prezentate sintetic, despre POR 2014-2020, sistemul de management al programului, ajutorul de stat si instrumentele financiare aplicabile, despre apelurile de proiecte, inclusiv despre modalitatea de completare si depunere a cererilor de finantare, despre criteriile comune de eligibilitate, precum si o descriere susccinta a etapelor de verificare, evaluare, selectie și contractare a proiectelor. Acest ghid este destinat tuturor solicitantilor de finantare, indiferent de prioritatea de investitii vizata.

Ca urmare a actualizarii acestui ghid al solicitantului, vor fi operate modificari ale ghidurilor specifice corespunzatoare fiecarei prioritati de investitii – pentru corelarea cu Ghidul Solicitantului. Conditii generale pentru accesarea fondurilor in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020. Aceste corelari vor fi realizate ca urmare a emiterii ordinelor de modificare a ghidurilor specific lansate – ordine ce vor fi comunicate in termen de 10 zile lucratoare de la publicarea Ghidului solicitantului. Condiții generale, asa cum precizeaza Ordinul MDRAP nr. 755/25.05.2016.

In cazul unor dispozitii contrare/necorelate intre prevederile Ghidului solicitantului. Condiții generale si cele ale ghidurilor specifice, prevaleaza prevederile ghidurilor specifice. Prevederile Ghidului solicitantului. Condiții generale pot fi detaliate, completate sau modificate prin ghidurile specifice apelurilor de proiecte aferente prioritatilor de investitii.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia