AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Alte 10 tramvaie noi și moderne, cu bani europeni, pentru municipiul Arad. A fost semnat contractul de finanțare!

Investițiile în modernizarea transportului public de călători și mobilitatea urbană […]

Mai mult
Ghid în consultare publică: Apel de selecție a beneficiarilor de servicii suport pentru digitalizare, destinat IMM-urilor prin intermediul EDIH DIGIVEST

Consorțiul DIGIVEST, format din ADR Vest (lider de proiect), Clusterul Regional Tehnologia Informațiilor […]

Mai mult
PTJ: Fișele de proiect pot fi depuse în cadrul platformei „Tehnologii strategice pentru Europa” – STEP

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
PTJ: Apel pentru idei de proiecte: Tehnologii strategice pentru Europa

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Va invitam sa va...

Va invitam sa va inscrieti la cea de-a treia editie a Targului Regional de Inovare

13/10/2015

In data de 21 octombrie 2015 va avea loc la Expo Arad (Arad) cea de-a treia editie a Targului Regional de Inovare – targ organizat de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) si Asociatia Tehimpuls - Centrul Regional de Inovare si Transfer Tehnologic al carui membru fondator este ADR Vest.

Aceasta a treia editie va cuprinde: conferinta ce va avea ca vorbitori experti nationali si internationali, intalniri bilaterale (sesiuni de brokeraj) dintre companii si organizatii de cercetare din Regiunea Vest si companii europene participante la targ in vederea stabilirii de colaborari si parteneriate de afaceri, precum si Competitia Regionala de Inovare adresata organizatiilor (companii private, universitati, institute de cercetare) si persoanelor fizice din Regiunea Vest care dezvolta produse inovative.

Pana in prezent, companiile europene care si-au exprimat interesul de a participa la Targul Regional de Inovare vin din tari precum Estonia, Finlanda, Germania, Irlanda, Norvegia, Serbia si Ungaria.

Participarea in cadrul targului este gratuita si se face in baza inscrierii pana in data de 19 octombrie 2015. Asadar, toti cei interesati de participarea in cadrul targului, se pot inscrie dupa cum urmeaza:

***

Informatii detaliate despre aceasta editie a Targului Regional de Inovare, precum si despre editiile anterioare, se gasesc pe pagina web www.tehimpuls.ro.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia