AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

PS: Finanțări pentru cabinetele stomatologice din ambulatoriile spitalelor de pediatrie/ cu secții de pediatrie

Apel de proiecte pentru „Investiții de tipul înființare/ renovare/ dotare […]

Mai mult
Finanțări pentru dotarea ambulatoriilor, prin Programul Sănătate. 6 milioane de euro pentru ITI Valea Jiului

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Ghid în consultare publică: New European Bauhaus – finanțări pentru proiecte pilot de revitalizare a spațiilor și clădirilor urbane

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de Management […]

Mai mult
ADR Vest lansează în consultare publică ghidul de finanțare pentru întreprinderile nou-înființate din județul Caraș-Severin

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Finanțări pentru dotarea ambulatoriilor,...

Finanțări pentru dotarea ambulatoriilor, prin Programul Sănătate. 6 milioane de euro pentru ITI Valea Jiului

22/07/2024

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate, a publicat Ghidul solicitantului pentru Apelul de proiecte destinat „Investițiilor în infrastructura publică a ambulatoriilor unităților sanitare/ structurilor sanitare publice – dotare”.

Bugetul total alocat apelului prin Programul Sănătate este de 21,2 milioane euro, din care alocare pentru microregiunea ITI Valea Jiului – 6 milioane de euro.

Contribuția din partea Uniunii Europene este de 85% din valoarea totală eligibilă a proiectului, iar contribuția proprie din partea solicitantului/partenerilor este în cuantum de minimum 2%.

Sunt eligibile unitățile sanitare publice sau structurile medicale publice care desfășoară activități medicale de tip ambulatoriu sau care acordă asistență medicală ambulatorie, fiind finanțate dotările necesare ambulatoriilor.

Apelul este de tip competitiv, cu termen limită de depunere. Cererile de finanțare pot fi depuse până în data de 30.08.2024, prin intermediul sistemului MySMIS 2021.

Ghidul Solicitantului este disponibile pe site-ul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest, Organism Intermediar pentru Programul Sănătate în Regiunea Vest, aici.

Mai multe informații despre finanțări sunt disponibile pe site-ul MIPE, aici.

De asemenea, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate, a anunțat lansarea în consultare publică a Ghidului Solicitantului pentru Apelul de proiecte „Investiții în infrastructură publică a unităților sanitare care furnizează servicii de recuperare”, care poate fi studiat aici.

Propunerile și observațiile pe marginea ghidului aflat în consultare publică pot fi transmise pe adresa de email consultare.recuperarefedr@mfe.gov.ro, până în data de 09.08.2024.

Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul MIPE, aici.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia